![]() |
|
Како да се надминат болката и тагата |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 55> |
Автор | |
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Se prasuvam,kako li samo ke znaeme dali sme zivi ako ja nema nea?
...mentalniot sklop gradi senista i duhovi....t.e site onie custva sto ne ni se poznati a sakame da gi doznaeme ![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Ех... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Ехх кога би постоел еден универзален рецепт за секаква болка и за секоја личност.....
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
...Ништо човекот не може да изгуби...
што една пролет не би можела да го врати...
ниту пак човек може да биде трајно несреќен ...
додека Бог дава душата да се лечи со заборав...
и земјата обновува со .....пролет.....
запишал некаде Иво Андриќ .....
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
pagane, veruvaj mi TOA ne e TOA sto go posakuvas!!! da imas oseteno VISTINSKA BOLKA, bolka sto ne mozes taka lesno da e nadmines i " zaboravis" ne bi go pisuvala ova.... ne se soglasuvam so tebe ovoj pat, nikomu ne posakuvam da oseti bolka, koja tesko se pobeduva
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
jас не сакам да ги надминувам, сакам да се потопам во нив, да ме загушат докраj, но ги сакам стварни , вистински , да ме допрат, да ме срежат право во срцево, оти тогаш и само тогаш то ке биде полно. не сакам празни таги и болки... сакам траги...длабоки.
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
bolkata i tagata,,bledneat,,,no nikogash vo celost ne mozi da se nadmine...
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
Мојата тага и колку да им ја опишувам на другите, тие неможат да ја разберат во целост зошто јас ја доживувам на свој начин, зборовите што ги слушам во вид на некаква утеха, повеќе ми личат на некоја брана која ја градат самите, за да не допри до нив мојата тага....Никодин Чернодримски |
|
![]() |
|
annaja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
тој што не го осетил на своја кожа не може да знае......
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
![]() |
|
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
никогаш нема да знаеш дали е тоа правиот пат , се дур не стигнеш до целта... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
...kolku e ubava,me nosi na praviot pat
|
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
mnogu lesno ... kje si najdes nova zanimacija ...........
|
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Malo, "kasni - porasni" prikaznite ke gi zaboravis ....
![]() ![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |