IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс со некој/а од форумов? Сте имале ли?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс со некој/а од форумов? Сте имале ли?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3738394041 55>
Автор
Порака Обратен редослед
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2007 во 19:21
Cry Cry Cry
Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2007 во 19:19
eeee da bev Wink
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш
за боите...(модератор аџија)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2007 во 19:17
Eee da bese . . .Embarrassed
A bidejki ne si, niedna ne se vazi, isto kako da sum ljunfer

Изменето од zbunet - 05.Јуни.2007 во 19:19
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2007 во 19:13
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Dur ne go smenat nikot
da bev jas, edna od mnogute tvoi, nikad deloto nemase da zastare LOLLOLLOL

Изменето од MisIcA, - 05.Јуни.2007 во 19:13
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2007 во 19:11

Ja bi rekol deka se sovremeni oti ke dojde den koga ke ima samo virtuelen seks i site ke bidema povrzani so zici, a deca ke praime po mejl
mi potekoa solzi od smeenje. LOLLOLLOLna moite drugari ke im go pratam postot.OVA E POST NA GODINATA !!!!WinkBig%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2007 во 19:11
Dur ne go smenat nikot
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2007 во 19:09

Mi rekoa da ne razglasuvam, da cekam prvo da zastari deloto
spored zakonot, kaj tebe kolku vreme e potrebno, deloto da zastare ?LOLLOL ama sum radoznala LOLLOL
Кон врв
John Lennon Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Мај.2007
Поени: 19
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај John Lennon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2007 во 18:39
hahah interesna tema.Steta odgovorot e ne...krivo mi e so pred nekoe vreme se zacleniv na forumov,a da se zaclenev porano ke bidese i to hahahahhaahahaSmile
Flower Power
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2007 во 13:33
Mi rekoa da ne razglasuvam, da cekam prvo da zastari deloto
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2007 во 16:59
ako se sramuete, ja ne......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2007 во 12:09
Ma neka patat ! Ja Desanka si ja imam
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2007 во 01:48
плачипички и пуфли не може да бидат во ниеден случај, затоа што чувствата работат тука, и нема некоја голема разлика од зборењето надвор и зборењето тука, затоа што оној што флертува си ги кажува истите мисли, како во јаве така и на пишано макар и да лажел, тој е и таков е, ако сака да излаже ќе ти го заврти паметот и во јаве и пак ќе бидеш изигран... WinkWinkWink

Изменето од Ghost - 27.Мај.2007 во 01:49
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2007 во 11:51
Ja bi rekol deka se sovremeni oti ke dojde den koga ke ima samo virtuelen seks i site ke bidema povrzani so zici, a deca ke praime po mejl
Кон врв
mALEFACTOr Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Мај.2007
Локација: Yugoslavia
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mALEFACTOr Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2007 во 11:37
Originally posted by Lazycat Lazycat напиша:

Сте имале ли секс со некоја од форумов?
не мора имиња, доволно е да си кажете, тие ќе си знаат самите, а ние сите ќе знаеме колку има такви кои бараат во виртуелнава реалност, некој реален мажјак бидејќи:

...се неизживеани пуфли кои бараат мажјаци во виртуелната реалност, а кога ќе ги најдат во реалниот живот се плачипички неподносливи, со огромни психолошки проблеми, за на крај повторно да се вратат во својата виртуелна реалност каде единствено, зад мониторот, можат да се реализираат себе си, замислувајќи дека се принцези на кои каде и да е ќе им дојде принцот, не сфаќајќи дека всушност принцот дошол, ама ги вјавнал како бели кобили што всушност и се!...

Чест на исклучоците! Ама и тие само го потврдуваат правилото!

Па, повелете.

Јас, да! Вие?

Ne gi znam site koi se na forumov. Taka da nemozam so tocnost da odgovoram.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3738394041 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.