![]() |
|
Принц на бел коњ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 37383940> |
Автор | |
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cece pa ti stvarno imas princ(ako nema bel konj
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
cec
sepak e toj tvojot princ
![]() ![]() a DA ......ima i zabi ....i toa dosta .......ama sepak ne se site
![]() ![]() |
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
mojot princ vecerva me proseta...
pobara dozvola od tatko mi.....da me vozi na motorce.....
![]() da me proseta u TINEkS, dzudzinjata so ni pazarat ne se doma....
da me odnese na kafe u Beverli... nemame balska obleka...za na drugo mesto...
.i da si dojdeme doma....
Ama pred polnok... da ne ni se pretvori motorceto vo tikva.....
![]() i bi taka... vespata ni e u dvor... a ja i princot jademe pita so visni... od furna, taze napraena.....i se zezame....
ama toj ne princ ni jas princeza... nie sme jas i toj......
Изменето од cecka - 31.Мај.2006 во 00:05 |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
a, cece, cece...a tvojot princ doma???
|
|
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
POBARAJ OD NEKOJ POBRGU DA TI JA ISPOLNI ZELBATA, DELFINCE...
ZAR KE CEKAS DO NOVA GODINA...
I USTE AKO NA DEDO MRAZ MU SE SKRSAT SANKITE U SUMATA, A OVIE OD KOSMOFON NE MU VERUVAAT
![]() ![]() A SO SE ODNESUVA DO PRINCOVITE..., SITE SE PRETVORENI VO ZABI ![]() Изменето од cecka - 30.Мај.2006 во 19:30 |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
epa cej da zemam kostumo od 3to so glumev princ i da dojdam ako ne
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
МА ДОДЕКА ПРИНЦ НЕ ДОЈДЕ НЕ МРДАМЕ !!! ПС
вистинскиот принц е сепак принц во душата
|
|
![]() |
|
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
vervaj postot na elence za srce me dopre ej zasto stvarno taka e
|
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
![]() |
|
WORHOL ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 324 |
...DA BE TAKA E..SAMO JA NAMESTO KONJ IMA KUCO MAGARE...KAKO PARTAL E OBLE4EN...6ETA SO KUCOTO MAGARE I SOBIRA STARO ZELEZO I...AJ DA NE PRETERUVAM SEGA..VIDI MA4E..VO ZABLUDA SI AKOSI MISLI6 DEKA CVETA JA GRABILE..NE BE SAMA PO6LA..TI TEKNUVA..ONAJ TUR4INOT UBAV ,LI4EN ,DOTERAN...A SPASE NA6..GOLTAR NEVIDEN...PARTAL....KRIV....AKREP ZIV...I??CVETA JA GRABILE...ABE AJDE..TOA SE PRIKAZNI ZA DECA...E SEGA AKO SI U6TE DETE..UBAVO E DA VERUVA6 VO TOA...I DA GO 4EKA6 PRINCOT....MOZEBI EDEN DEN...KOJ ZNAE....MNOGU SUROVO OVA OD MOJA STRANA..AMA E POREALNO OD ONA TVOENO
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Eleni мила прекрасно кажано...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
за да има принц треба да има и принцеза , принцезо мила....
![]() |
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Interesna mi e reakcijata na maskite za ovaa tema za nasata potraga po princ.Mnogu osuduvanja i ismevanje.Pa me navede da zaklucam deka ili se mnogu povredeni od nekoja devojka ili pak nemaat doverba vo sebe deka mozat da i go pruzat na devojkata ona sto i treba.
Kolku da kazam za mene princ ne znaci deka treba da e lepotan,ne znaci deka treba da e bogat,za mene princ e onoj sto ke me tretira i saka kako negova princeza
![]() |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
jas ne baram princ na bel konj, mene mi e dovolno masko sto iskreno ke me saka i pocituva i sto ke znae da me zadovoli
|
|
![]() |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
мислам дека брза е во право овде, и тоа мнооогу во право
![]() |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 37383940> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |