![]() |
|
Сон |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3738394041 55> |
Автор | ||
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ептен го измрчи
![]() За јаве сум, сонови не памтам ![]() |
||
![]() |
||
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
|
hm potsvest-son realnost-intiucija
son-jave
prasanje za tebe svesen si vo sonot?
dali sonot mozes kako realnost da si go napravis i da se secavas na toa isto i obratno
intuicijata e refleksivna vo jave
a podsvesta pojaka
|
||
![]() |
||
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
|
прашање до тебе... Дали има разлика меѓу потсвест и интуиција и која е? Чисто твое мислење ме интересира, не е злонамерно прашање.... |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
|
hm pa ne mora da znaci nekad i podsvesta te upravuva vo realen zivot i mnogu pomaga:)
son ili jave odberi?:)
|
||
![]() |
||
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
|
Sonot e potsvest.
|
||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
sonovnik kupi si kaj arm imas prodava edna devojka knigi u trafikata podole :) ima sonovnici sedni i protumaci:)
|
||
![]() |
||
|
Како прво не се разбирам од толкување на сонови... Сонот понекогаш ја отсликува потсвеста, а телевизијата, филмовите оставаат траги и во потсвеста. Би рекла дека имаш страв да не бидеш повредена емоционално поготово од луѓе што ги познаваш, луѓе кои ти се во близина или постојано ги среќаваш. Не можам да сфатам што бара Фреди Кругер во сонот, којзнае со што те инспирирал... |
||
![]() |
||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
|
Jas sonuvam ustvari neznam so sonuvam ama e nekoj virtuelen svet
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
decki, vcera sonuvav kako vrne sneg
ima li nekoj sto se razbira vo tolkuvanje na sonovite da mi objasni sto znaci toa ? pozdrav |
||
![]() |
||
![]() |
||
sexyemma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
|
nekoj moze da go objasne???
|
||
Don't drink and drive, just walk and fly
|
||
![]() |
||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
|
ama mene nisto od toa ne mi se sluci stvarno.....se bese son....ni utredenta nisto nemase.... ama pak...jezivo
|
||
![]() |
||
Schumacher ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
|
Имаш несреќа,се слочува нешто многу мрачно но сепак животот пак продолжува |
||
![]() |
||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
|
a mojot son moze nekoj da go protolkuva?
|
||
![]() |
||
buceslatko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
|
znam samo deka voda znaci deka ke places...
a mozda toa si go sonuvala deka zivees tamu i sekoj den go gledas...
kao ja sto sonuvam deka sekoj den sum na faks....
mizerija teska...
pa i koga spijam se macam.... ludo dete.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Read an cry!!!!!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3738394041 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |