![]() |
|
НЕСРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3738394041 54> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
......................a srekjnite,...pukaat od dobrina!,...si ebale majkata!,..
![]() glup li naslov!! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Pa nemora da znacii,toa e individualna rabota.Sekoj razlicno ja dozivuva nesrekata,,,,,,,,
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
ne mora da znaci izjavata deka ,,nesreknite lugje se losi,,sekoj ima momenti na slabosti i nesrekata ne e merilo za losotijata
|
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Da ima srekni i ne srekni ,ama ne znaci deka nesreknite se losi.
Ima x pricini zs se ne srekni,a ne znaci deka ke se stalno nesrekni ![]() |
|
![]() |
|
Goldi ![]() Сениор ![]() ![]() ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
jas mislam deka ne postojat srekni i nesrekni luge! sekoj sam si ja pravi svojata sreka ili pak e vinoven za svojata nesreka! ...
|
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Знам дека кога си несрекен ... филозофираш.
|
|
![]() |
|
zaljubena izgubena ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 79 |
nesrekjnite lugje se prvenstveno ogorcheni i tazhni na tugjata srekja. toa e toa shto ne im dozvoluva niv da se srekjni :)
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
се прашувам зошто оние на кои им го загорчувам животот не доаѓаат да ме утешат
![]() п.с. кон реакциите за насловот: општите искази добиваат специфично значење преку личните искуства |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Ne e se crno ..... ili se belo ... tocno e deka nesreknite lugje se isfrustrirani, mrzovolni, deprimirani, ironicni,..... ama toa ne znaci deka se zlobni i losi ...cest na isklucoci |
|
![]() |
|
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Тема: НЕСРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ
A sto, demek kontra ova bi bilo : Srekjnite lugje se dobri? Logika: Najcesto ( NE SEKOGAS, I NE SAMO TOA) srekjata ja povrzuvame so parite... Znaci Bil Gejts e dobar... Ako saka moze da "kupi" edna drzava u afrika i da gi spasi od beda i glad... Nesto ne mi e logicno... ![]() |
|
DeepBlue
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
``Држава со ваква младина не треба да се грижи за својата иднина``
![]() ![]() ![]() Јас професор на факултет? Пфффффффф ![]() Само ако ми дојдат децата твои на испит ќе ги цедам ![]() ![]() Изменето од Lithium - 16.Август.2009 во 15:53 |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
апсолутно, црвче мое најмило
![]() дека КАРАКТЕР и НЕСРЕЌА се два различни поими јас само се трудам да ја докажам нивната врска и условеност туку.... види го ти црвче едно, каков пост напишалоооо..... ма ти гарант кога ќе пораснеш ќе бидеш некој научник, или барем... барем професор на факултет (ќе си имам врски за децата да ми ги пуштиш со протекција) ![]() |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Лош, добар, строг, егоист, оптимист, песимист
трудољубив, одговорен, неодговорен, алтруист, самоуверен, комплициран, агресивен....и така натака.... Со еден збор: тоа е КАРАКТЕРОТ на човекот А што е КАРАКТЕРОТ? Карактерот е психичкото јадро на личноста белег, печат според кој секоја биолошка конотација - конкретен човек т.е ИНДИВИДУА се разликува од другите Несреќата....таа доаѓа и си оди.... Нема енормно драстично влијание врз личноста Кога некој човек е добар, мил, алтруист несреќата не може да го смени неговиот карактер тој ќе си остане таков каков што е може само поинаку да гледа на работите после таа НЕСРЕЌА но во домен на неговиот разум ![]() Изменето од Lithium - 23.Март.2009 во 18:05 |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
mislis deka tuka se mesaat zhabi i kosmonauti?
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3738394041 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |