IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали сте љубоморни?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали сте љубоморни?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3738394041 54>
Автор
Порака Обратен редослед
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 1,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2009 во 12:16
Ме замисли збунко... изневерените мажи носат рогови, а изневерените женизбунетост
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2009 во 12:14
Па доста беше, рогови да носиме, нема више, време е за одмазда  голема%20насмевка
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2009 во 12:10
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Ако помисли на друг, да стане дебела, цицките да и ги снема да стане рамна даска, влакна да и никнат како на Јети, херпеси и ако флертува на интернет да и изгори матичната плоча 

brkovi i brada da pusti a frizerot po greska da ja ofarba zelena eee me iznasmea sabajlecki
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2009 во 10:21
Кој ќе ја посака би го депортирал во Мексико да добие свински грип
Кон врв
Milaa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
unique

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 1523
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Milaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2009 во 02:48
Сите сме,помалку или повеќеголема%20насмевкаСе разликуваме само во начинот на кој ја манифестирамеголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2009 во 01:20
Ако помисли на друг, да стане дебела, цицките да и ги снема да стане рамна даска, влакна да и никнат како на Јети, херпеси и ако флертува на интернет да и изгори матичната плоча 
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2009 во 12:55
me sum ... koga ne primetuvam , ICH голема%20насмевка
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2009 во 12:28
Gledam kako gushka druga,ocite mi se okokoruvaat i ustata mi e podzinata a site zvuci naokolu se meshaat kako izgrebano CD...se uste ne sum ljubomorna,samo vcudonevidena...Potoa gledam si ostanuva do nea,pocnuva da se smee i da objasnuva nesto zivopisno,e togas vekje osekjam ocite ke mi izlezat kako na crtan film a dlankite nesvesno mi se oblikuvaat vo tupanica na losh pat sum...
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
lane62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2009
Поени: 7583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lane62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2009 во 23:13
kako koga i so kogo
Daj više odmora jeziku nego rukama!
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2009 во 23:07
Сум! 
Кон врв
POLOO Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај POLOO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2009 во 21:40
LJUBOMORAA.....STGO E TOA BOLEST???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2009 во 21:46
samo osoba kako mene moze da me napravi ljubomoren oti ne e za veruvanje 
Кон врв
Klapsomun Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 2050
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Klapsomun Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2009 во 16:55
sum vo granici na normala . Ne mi e seedno ali ne preteruvam nekogas poveke nekogas pomalku no dobro znam da ja sokriam ljubomorata. Ostavam sama da svati deka gresi so nekoi raboti koi me pravat ljubomoren
Кон врв
blokirana5 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Март.2009
Поени: 66
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blokirana5 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2009 во 00:33
....ne be ic ne sum cudna rabota???????
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3738394041 54>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.