![]() |
|
Признавам....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3738394041 61> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Priznavam deka i na besilka nema da priznam
![]() I Blashke, priznavam deka mi e milo shto te gledam, vesela, zaljubena, vedra ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
...Мамад ... признај си те молам....
![]() ..Признавам дека ми е мило што те гледам....
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Priznavam, deka nishto ne priznavam
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
..Признавам... обожавам да го ,,закачкам,, и да ме ,,закачка,,
...како и секогаш......
![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
овоа благороднето до солзи ме дотерува
![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
priznavam, sram mi e da i recam oti kanta ke dobijam garant |
|
![]() |
|
dremliva sum
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
претерав со штиклите
![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
дека има и чувство.
![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
признавам дека ме изненадија....
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Priznavam....nesakam kafe bez kajmak.
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
... deka nisto ne razbiram
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
признавам ...... како не , ќе признавам .... ништо не признавам .....
![]() да признаваа партизаните така лесно , сега тикви што ќе бевме слободни ![]() ![]() ![]() Изменето од МАРШАЛ - 10.Август.2009 во 21:46 |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
дека сигурно претерав
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3738394041 61> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |