|
Вистина или фарса - Реформите во здравството |
Внеси реплика | страница <1 3738394041 55> |
Автор | ||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas pomisliv deka na mene beshe upateno
|
||
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mojot post se odnesuvase na naseto korumpirano zdrastvo i sudskata mafija, Pozdrav |
||
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
||
Beliot Angel
Сениор Регистриран: 28.Септември.2008 Локација: Tanzania Статус: Офлајн Поени: 134 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НА СИТЕ ДОБРОНАМЕРНИЦИ ВО ОВОЈ ФОРУМ,ИМ ГИ ЧЕСТИТАМ НОВОГОДИШНИТЕ И БОЖИЌНИТЕ ПРАЗНИЦИ СО ЖЕЛБА ВО ВАШИОТ ЖИВОТ ДА СЕ СЛУЧУВААТ САМО УБАВИ РАБОТИ !!!!!!!
ОД СЕМЕЈСТВОТО СПАСОВСКИ. |
||
,,ВИСТИНАТА Е ОСЛОБОДЕНА ОД ДАНОК НА ДОДАДЕНА ВРЕДНОСТ,,
.......ALEA JAHTA EST......... |
||
FILIP
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
KING35 !
Ne ti pozheluvam vo vakov film,nitu sporedna uloga a kamo li glavna! DALEKU OD SEКOGO VAKVI ULOGI!!!! Изменето од FILIP toa sum JAS - 06.Јануари.2009 во 02:12 |
||
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
|
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nauchnafantastika so tendencija da stane drama
|
||
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koj film e toa |
||
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako ima pravda,sovest i nezavisno sudstvo,se nadevam deka naskoro rabotite kje izlezat na videlina
|
||
Beliot Angel
Сениор Регистриран: 28.Септември.2008 Локација: Tanzania Статус: Офлајн Поени: 134 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ОЈО на град Скопје!
Семејството Спасовски најнапред сака да Ви ги честита новогодишните и божиќните празници и да Ви посака добро здравје,долг живот и успех во приватниот живот.МНОГУ;МНОГУ... благодарност што ја свативте нашата болка и неправда за изгубениот живот на мојот сопруг Спасовски Станојко, по вина здравствените работници.Сериозно пристапивте кон спроведување на правдата,виновниците да бидат изведени пре лицето на правдата и санкционирани!Се надевам дака и судот правилно ќе пресуди,зашто ги имате сите непобитни докази за кривица, грешка, невнимание, нестручност на здравтвените работници. Со тоа допринесоа да згасне еден човечки живот кој не само што беше потребен на семејтвото туку и на Државата:Свесна сум дека моето ЗЛАТО,ЛИБЕ како што си ги викав,не можете да ми го вратите,но се надевам дека со вашата правилна пресуда ќе ја задоволите правдата и вистината ќе излезе на виделина.Докажете дека сте НЕЗАВИСНО СУДСТВО,реално и правилно пресудите зашто доказите што ги имате во вашите раце се непобитни, а со тоа и ќе го смирите и духот на мојот сопруг кој на верски голем празник ми прати порака:Дај го ова да го читаат ова не смее да остане неказнето.Почина на Цветници 21.04.2008 год.седум дена му правев на Голема Сабота,во најубавите божји дениви,доказ дека овој човек е многу добар и со чиста душа,не случајно работниците што му го правеа споменикот, му залепија АНЃЕЛЧЕ по нивно барање.Се надевам дека на последниот ден на овој Велигден 21.04.2009 год.кога ќе се одбележи точно една година од неговата смрт,правдата ќе победи.Либенце од небото со Госпот и вие да ни помогнете.ДА СЕ ДОКАЖЕ ДЕКА ПРАВДАТА И ВИСТИНАТА СЕ Е Д Н О !!! Изменето од Beliot Angel - 06.Јануари.2009 во 07:44 |
||
,,ВИСТИНАТА Е ОСЛОБОДЕНА ОД ДАНОК НА ДОДАДЕНА ВРЕДНОСТ,,
.......ALEA JAHTA EST......... |
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zora na slobodata,dali i beliot angel e staven na lista na chekanje???
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Немај гајле за етикетата. Биди горд. На неа во круг или елипса стои МК. Тоа е добро што се однесува до етикетата. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
@FILIP toa sum JAS
abe decko cirkuz si napravil PODFORUMOT --> politika stvarno na sekoja tema si pisel amo na niedna ne si pisel za temava brrrrrrrrrrrrrrrrr Da zivee HITLER |
||
FILIP
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
АХХХ МИРОСЛАВЕ МИРОСЛАВЕ... ОД СЛЕП БАРАШ ОЧИ!? |
||
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
|
||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ставени сте на чекање,ве молиме имајте трпение.
|
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a , iskreno kazano , bi sakal da me slusnat ........ i ne samo mene .. treba da go slusnat glasot na SVOJOT NAROD ...............
|
||
Внеси реплика | страница <1 3738394041 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |