|
Кој е Груевски? |
Внеси реплика | страница <1 3738394041 100> |
Автор | ||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ПРОВЕРЕНО Е...
пс
Кој е оној бе што БЕГА..
Да не е случајно нели овој?
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=A0FlHSejDnA&feature=related
proverete sami .... Изменето од Анастеа - 02.Февруари.2011 во 10:31 |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
aLkINOr
Група Регистриран: 16.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
се в9де вечерва кој е тој никола најдобрио
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хаха...имаше и други татковци...сега нивните деца низ Прилеп жарат и палат...тие се и кадии и судии...по заслуга де
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...a be vie celi biografii ste im gi nauchile?
...meme pa voopshto i ne me zabole koj od kade i ...kako , shto...ednostavno samo toa shto go pravat me interesira! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Татко ну на Јанакиевски беше од Прилеп... Изменето од Анастеа - 02.Февруари.2011 во 10:30 |
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да, и тоа во најкорумпираниот факултет во државава-прилепскиот!
што ли барал од Скопје да доаѓа на студии во Прилеп а скопјанче детето...некако ми нема логика ,а Изменето од Andjelina - 31.Јануари.2011 во 22:37 |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A zakonot i sudstvoto?
Makedonija e zakonodavna drzhava, a ne e nechij pashaluk za da si pravi shto saka. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За дејствијата на МВР одговара Министерката Јанкуловска, која па одговара пред Премиерот т.е Никола Груевски. затоа е премиер.simple :)
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мамичко, криминал на Велија во прашање , а она 20 милони евра се мала цифра во споредба со 150 милиони евра а може и повеќе кои се вртат во фирмите на еден бизнисмен , не смеам да кажам кој е Тоа е тоа, таква ни е државата, криминалистичка , не можеме ништо да смениме Мене само не ми е јасно зошто сите му се нафрлуваат на Груевски за блокирањето на сметката на А0 ?? Тоа е исто ко да му се нафрлаш на некој земјоделец и да го укривуваш дека е крив што не ја завршил успешно операцијата на жена му да речиме ??? Значи што врска има земјоделецот со хирургот ?? Затоа и велам, што толку запнале сите дека Груевски е виновен кога човекот си има друга работа , а судот е задолжен за барање на правдата Мене стварно не ми е јасно...ко што вели Весна Бејби Петрушевска НЕ МИ Е ЈАСНО Изменето од Mindy - 31.Јануари.2011 во 21:02 |
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Почитувана...само заборави и да ни го кажеш впечатокот твој...кој врз тебе го оставија и неговите тогаш „соговорници„..посебно тој од лево..на екранот нели?
И нивната настојчивост ...да се покажат онакви какви што никојпат ниту некојпат биле..??
Мислам..на нивното професионално ниво..кое извира најпрво од домашното...па и ред други воспитанија!!
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не се согласувам со тебе, бидејќи имам пријатели кои со песна го завршиле економски факултет, имам роднини , братучетка омажена со директор на една позната банка во Скопје, не сакам да ја именувам , роднини кои работат во банки, па дури и една комшика која 2 и 2 не знае колку се, не знае добар ден да каже , а го завршила економскиот факултет бидејки наводно бил доста лесен и токму поради тоа што бил лесен го одбрале за студирање. Зошто да се мачиш на медицина кога можеш полесно да поминеш со економски ? Најтешки факултети се медицинскиот , електро и правен |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ама судството е независно тело (барем така треба да биде). Може да се зборува дали или не работи како што треба, може да се зборува дека ги крши човековите права, но никако не може да се докаже дека тоа му го наредува владата.Добиваме минуси од ЕУ за работата на судството но тоа е и ќе треба време да се промени ако сакаме да тргнеме напред.
Како што рече Меси-ако се докаже дека луѓето од Перо Наков бб не се виновни ќе им плаќа отштета државата. Мене ме буни малку сумата- 20 милиони евра за данок. Па колкава заработка е тоа бре луќе да треба да се плати толкав данок? Па ние сме биле богата земја ако од една фирма “земаме“ толкав данок |
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Леле мамо...супер се држи.?..Па истиот тој тврди ( и неговите) дека Ченто бил наместен преку суд...Па каде не постои судтво...Во Тунис не постоело, во Египет, во Кореја,во Куба,,,...во Бенецуела..?.СЕКАДЕ постои судство и сите диктатори се повикувале на институции и судови ( кои суделе по налог на диктаторите)...Значи ВЛИЈАНИЕТО и поставувањето на судиите е проблемот... тоа ни е замерка од ЕУ веќе неколку години...Значи влијанието е проблемот...како и целосната партизација...Ќе не насочи дека комисии примаат работници...без ДПМНЕ овски книшки...
Смешки како и секој диктатор...дури и цинизам...
|
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
Внеси реплика | страница <1 3738394041 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |