![]() |
|
Што сонувавте денес? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3738394041 55> |
Автор | |||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Акни ја од клавирот (со сонот мислам
![]() Инаку јас сонував во црно-бело, нешто како нем филм ![]() ![]() Обично сонувам многу глупи, претерано глупи соништа, па така и овој ![]() Нишчо посебно ![]() |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
![]() |
|||
s_girl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 204 |
||
леле пак ја сонував наставничката по клавир..овај пат имаше нож и че ме колеше
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
riki1899 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
||
sonuvav ama ne znam dali spiev
|
|||
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|||
![]() |
|||
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
||
Не сонувам,јас го живеам СОНОТ
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
||
|||
![]() |
|||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
||
не знам што сонував ама во најслаткото тетка ми ми заѕвони на телефон и толку ме штрекна што уште не можам да се соземам
|
|||
![]() |
|||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
||
И јас како мрзла...
И јас убаво сонував ![]() ![]() |
|||
|||
![]() |
|||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
||
ubavo sonuvav
|
|||
![]() |
|||
riki1899 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|||
![]() |
|||
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
||
prekrasen son ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
||
Сонував....како си возам накај Орешани, и на излезот од Драчево
ме сопира полиција....и сака да ме казни полицаецот, за тоа што
сум зборела на мобилен.........излегов од колата му го подадов
мобилниот, си влегов, и си продолжив , ни еднаш не завртувајќи се....
...........ах овие закони.........почнав и да ги сонувам...........
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Непознато место...
![]() Јас и поранешната другарка (со која веќе немам никаква комуникација) И се лизгаме на лизгалиште... ![]() |
|||
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3738394041 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |