|
Зошто луѓето не се искрени |
Внеси реплика | страница <1 3637383940 74> |
Автор | |
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i da ne gi smetaat za naivni, bi dodal... |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто луѓето не се искрени???
За да не ги заебава кој ке стигне |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Treba da se pokaze i pogolema tolerantnost i siroki pogledi bez osuduvanje i predrasudi za da se ocekuva pogolema iskrenost.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci da,mudar covek treba sekogas da razmisli,dali da ja upotrebi vo momentot iskrenosta svoja ili diplomatija...
Koga si za nesto 100% siguren i ako e neophodno ja kazuvas vistinata i taa osloboduva. Na primer,jas taka sekogas pravam. No koga ne sum sigurna,nezavisno kakvi se okolnostite,ne zboram nisto,osobeno ne za losi raboti ako mi se vrtat vo glava za nekoja individua. Изменето од lotus flower - 08.Мај.2009 во 12:37 |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pak kje kazam
ISKRENOSTA PO SEKOJA CENA NE E BAS NEKOJ COVECKA VRLINA bidete mnogu vnimatelni so vasata iskrenost, mozete da povredite mnogu sakani licnosti, mozete da se povredite sebesi,,, mudar covek treba sekogas da razmisli, dali da upotrebi vo momentot iskrenosta svoja ili diplomatija.... zivotot ne se sostoi od otkrivanje na site vistini, nekoi vistini nikogas ne trebaat da bidat otkrieni Изменето од anakin - 08.Мај.2009 во 11:01 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
bagrem
Нов член Регистриран: 04.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хм...Некој бил искрен кога првпат се заљубил и и покажал на девојката колку ја сака а оваа го ишутирала па така после на сите други им мавал чворги, не се исплатело веке...
А друг па искрено прозборел за нешто и го окарактеризирале како државен непријател број 1 закана за безбедноста и сопственик на вакцина против нископрофилност па и него не му се исплатело... А баш сакам некој кога е искрен ко ќе ми плесне у фаца мори си се здебелила а мене ме заболува , ама си викам остај бар искрено беше и редно е да почнам да вежбам пак |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za da te olabavi za nevnimatelno da mu go svrtis grbot i se navednes
|
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денеска да си искрен? Тоа не е во склоп на модата.
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vidi, vidi....pa moze i taka da se gleda...
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А зошто се прашувате?
Па јасно дека секој за себе си зборува, или од своја лична перспектива и видување на нештата. Не можам јас да кажам зошто Трајко или Петко лаже... можам само да кажам што мислам за неговото лажење |
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas toa se prasuvam?
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ahaha ovde izgleda sekoj za sebe zboruva....ili greska sum |
|
DAC23
Сениор Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se iskreni zs se plasat deka vistinata e surova deka ne gi ispolnuvaat standardite i sakaat da se vozdignat na povisoko nivo pa lazat t.e. ako e grub zbor lazat aj ke kazam ne ja kazuvaat vistinata ma bidi si bre obicen svoj duhoven i iskren kakov i da si na lagata i se kratki nozite
|
|
SEMPER ETIAM UBIQUE SUPERIORES
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да бе црвче
Тоа не е неискреност... само претпазливост... |
|
Внеси реплика | страница <1 3637383940 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |