|
ЗБУНЕТОВА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 3637383940 137> |
Автор | |
sexy bitch
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1188 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Sex is like tennis... If you play with worse, you play worse :)
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И мене тогаш ми иди инспирација
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Треба само да се сака
|
|
sexy bitch
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1188 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako ti teknuvaat vakvi raboti vo 2 sabajle
|
|
Sex is like tennis... If you play with worse, you play worse :)
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...свет...го гледам во тебе, оној за кој знаеш дека го има, оној што ти треба, никаков сјај не може да го засени, ти го гледаш мојот, тие се соединети како земјата и воздухот, затоа и опстанавме, вратите ги затворивме, се стопливме еден до друг, птиците и се она што припаѓа на небото ни носат храна, ни пеат, не учат, не свативме веднаш дека не би се дружеле со нас да не бевме сродни души, не гледаат како нивни, сега ќе дојдат, почекај, се слушаат крилјата како наближуваат. Водата тече каде е влажно, пламенот гори каде е суво, сите сличности се заедно, така било едноставно, само требало да се сака да се свати.
Секоја непроспана ноќ со непрекинати допирања, а наутро да се има чувство на свежина и полетност, така едноставно, само требало да се сака да се свати што е тоа што не одмара. Кога не се испуштаме од поглед, не забележувајќи намрштени сенки кои не одминуваат и насмеаното сонце ни намига додека ги разбркува. Бараш нешто во ташничката со една рака затоа што со другата не сакаш да ја испуштиш мојата, ти ја придржувам ташничката со другата рака, се погледнуваме и се насмевнуваме додека се радуваме на спонтаноста, во исто време почнавме и чекори да правиме, ми ја местиш крагната, ти го местам немирниот прамен, така едноставно ... |
|
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ми отвори поинаква вселена, поинакво време, немаше ѕвезди, беше почетокот на сите почетоци каде беше видлива причината за се што постои, постоеше само мисла сочинета од љубов, не постоеа други мисли, немаше ни сенки, бевме само јас, ти и мислата која не поврза, ни беше дозволено дури и богови да бидеме, одбравме да бидеме само деца, голи и растрчани, без поинакво знаење и некакво умеење, само постоевме и знаевме само еден за друг, ништо друго не постоеше, беше почеток од кој не сакавме никаде да тргнеме. Го одбивме времето кога се понуди да не не повезе во својата кочија, го одбравме само истото безвреме на љубовта во својот зенит, немаше замор, немаше сон, во него живеевме и тој во нас. Безвремено гушнати, безвремено милување, немерливо сакање, подолго од секоја вечност, пократко од секој миг, времето не чекаше да се премислиме, ни нудеше нови нешта, не можеше да не убеди, навидум разочарано замина, но потоа застана, се насмевна велејќи дека кај нас не се работи само за љубов, никој не го победил времето, кај нас ќе може да одмори кога повторно ќе намине, понизно ја поздрави љубовта, ние бевме.
Имињата ни исчезнаа, не се сеќававме веќе на нив, се нарекуваме само љубов, тоа бевме...и сме...ние...останавме...над секое разбирање, времето понекогаш застанува да ја земе со себе логиката, се жали дека губи време со нас... смешен е нејзиниот намуртен израз...се заканува дека никогаш повеќе нема да не посети...ја испративме со љубов... |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од ZeZnAtA - 30.Јануари.2009 во 15:54 |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Внеси реплика | страница <1 3637383940 137> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |