![]() |
|
Разлика во години: постар или помлад партнер/ка? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3637383940 70> |
Автор | ||
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
јас во душата сум малку педофилче сакам помали чупина... |
||
![]() |
||
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
|
razlika vo godini pa nad 20 godini ne se primetuva taka da ja nema ima razliki u svacanje i iskustvo:)toa e toa vzaemno zavisno:)
praksa:)
a i se razbira kolku si istrazuvac :)
|
||
![]() |
||
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
|
mene edno vreme mi se svigase eden so e edna godina pomal od mene i toa tolku ozbilno go svatija nekoi kako bozem ke se vencam so nego
![]() ![]() ![]() |
||
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
јас те сватив
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Токму така..
Мирен со темперамент иде.. секогаш тенџерче со капаче..Надополнување прекрасно... Сродноста е многу битна за капачето..ке ме сватите што сакав да кажам, ај да не се расплинувам од сабајле.. ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Зар е битно диското или излегувањето??? Воопшто, битен е односот и емоциите помеѓу нив..Околината...што да каже секогаш кога има разлика девојката да е постара идат со селсконо го прелажа бе.. Ту мали деца ке се прелажуваат за лижавче ли??
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
laze ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
Така.... ![]() Иначе и немора да значи пошо имам другарка сега има 16 а иде со 20 годишен веќе 2 години и неа и е убаво..... Значи зависи и личноста колку е развиена.... |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
|
Pa sto znam spored mene do kaj 5 godini mozi razlika poveke veke ne e toa toa. Glupo mi e
![]() |
||
![]() |
||
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
|
100%se soglasuvam so tebe...
![]() |
||
![]() |
||
begu ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 763 |
|
Ne e bitna tolku razlikata kolku e bitno uzivanjeto .
Ako uzivas i ubavo e togas moze se pa makar i krisno . ![]() |
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
Зависи во кој период..... На 12 години да фатиш некој 20 годишен не иде
пошо он сигурно нема да иде у диско со тебе, нити пак ти ќе можеш да
искачаш со него...... А ако си 20 и фатиш некој 30 е тогаш и не се
осеќа толку разликата......
|
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
laze ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3637383940 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |