IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - БЕЗ КОМЕНТАР
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

БЕЗ КОМЕНТАР

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3637383940 84>
Автор
Порака Обратен редослед
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Статус: Офлајн
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2013 во 13:41
СМИЛЕВСКА: ИМАМ ДОКАЗИ ОТИ ТРОЈНО ПОВЕЌЕ СЕ ПЛАЌА ЗА „СКОПЈЕ 2014“

...chitajte i ...drkajte si go zadovolno ...vmro-Ovci !

...i ja bi si go drkal ,..da nema koj da me pipne za tolkavi pljachki ! 
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2013 во 10:24
Немој така ти се молам којсумјас... Па гарант ро***иот ја задолжува сегашнава влада намигнување... нема кој друг, само тој... мислам тоа според оној горнион, белосветскион... Ех што се држи земјава...  ма ајде
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2013 во 06:17
Originally posted by Zeksi71 Zeksi71 напиша:

батали ги тие десетина фабрики, кажи ро***иот кога беше колку фабрики се отворија...

упс ... да не се затворија случајно едно стотина ...

одамна беше кој ќе се сеќава веќе ...

А бе земјак...
што и да речеш...
и ти сепак си од нашето трло...

и да бидеме прецизни...
идолот твој, ро***иот, не отвори ни една фабрика...
и затвори стотици други, во право си...
затоа е сега таму кај што е...

е сега...
колку фабрики се отворени во последниве 6-7 години...?
знаеш...?

а за тоа колку се затворени, малку се, нема збор...
не за друго...
туку затоа што нема веќе што да се затвара, бре...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2013 во 00:56
ro***iot doma da si go odneses... A uspat i Gvujo da si go zemes pa praj te si na ti go daj mi go... Me zabole koj kolku zatvoril u toa vreme, jas ziveam sega, i gledam kako tvojot GVUJO ne krade pred oci, a ti se spremen i blgarska "svirka" da mu pravis, samo za da go velicas... Arno ama da bese tuka, drug muabet ke pravese, isto kako sto sega skokas kako petel od daleku, kako ne si mozel da se snajdes vo vremeto na ro***iot i prodavas pamet (koj raka na srce ti e premnogu deficitarna sostojka vo organizmot)....

The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Zeksi71 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 2391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2013 во 22:50
Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Од толку многу интересенти и најави до сега едвај 10 фабрики дали се отворија... а најави имаше за најмалку 30.... изгледа никој не се ни осмелува да прозбори зошто тие најави не се случија, или беа само финта најави, да се добие на време и уште по некој маркетинг трик.

батали ги тие десетина фабрики, кажи ро***иот кога беше колку фабрики се отворија...

упс ... да не се затворија случајно едно стотина ...

одамна беше кој ќе се сеќава веќе ...
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2013 во 21:06
Од толку многу интересенти и најави до сега едвај 10 фабрики дали се отворија... а најави имаше за најмалку 30.... изгледа никој не се ни осмелува да прозбори зошто тие најави не се случија, или беа само финта најави, да се добие на време и уште по некој маркетинг трик.

Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2013 во 06:49
Бразилците заинтересирани за инвестирање во Македонија

Мислам дека...
владата треба да размислува за нови индустриски зони...
пошто нема држава на планетава Земја која не инвестира во Македонија...
ебате...

и да се прати официјално писмо до УСА...
да не поврзат со ванземаљци...
оние од Розвел...
и они да инвестираат кај нас...
пошто веќе го потрошивме фондот на држави на планетава...

ќе почнеме со нив, па тераме понатака...
има и други ванземаљци...
а бе имаме ние...
широко поле за соработка...
многу сме јаки...да

Изменето од којсумјас - 24.Април.2013 во 06:51
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2013 во 00:37

...ма каква фарса,жива вистина се овие проективе.голема насмевка

У пм,300000евра за проектот "у комбе" и некаков пап-а-ндре-у тест у селата под и на шара и околу мега-полисите во ГРМ...па вика:

http://www.sitel.com.mk/mobilna-ginekoloshka-ambulanta-za-zhenite-vo-ruralni-sredini

....подршка и од МВР,и од центарот за справување на несакани ситуации,а поради евентуалната злоупотреба на возилото од вработените тестатори(возач и сестра-т.з. бабица или докторка,ама вистинска),за време на викендите и празниците, специјално опремено возило ЈЕТИ на МВР ќе го придружува комбето нон-стоп.да

...абе купите варбург караван и едно килимче и бркајте работа.намигнување

...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2013 во 15:36
...a be,ja  obichno ne delam komplimenti ama , ovojpat  go dodeliv.да

...i navistina  e se taka ...do  sekoja tochka i zapirka  ,ama
...na koj li mu zboruva?збунетост

...da ne na onoj dibekon nad nego,...ako  nego mu zbori,...togash za djabe si potroshil zborovi,

...toj ne razbira nishto drugo , osven ona shto mu e vsadeno vo tikvata,..stopati sum kazal do sega!

...poradi takvite kako nego , na chovek mu se  povrakja i od site drugi  ''beli'' makedonci niz svetot,...iako ima i  polno,...ni krivi ni duzni .
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2013 во 10:23
Нинџа ти ствив лајк на овој коментар оти кога го прочитав 5 минути се газев од смеење 

газење од смеење
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (3) Благодарам(3)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2013 во 10:10
Originally posted by Zeksi71 Zeksi71 напиша:

За второто исто така ќе те прашам? Дали знаеш во Скопје и во Македонијава колку луѓе има што крпат ден за ден т.е бараат начин да го поминат денот, барем со некое парче леб? 

А дали ти знаеш во Канада колку просјаци има по улиците и колку бездомници во исто време, за УСА ич да не зборам...

Абе просто срце ми се кине кога ќе прочитам тука со што се соочуваат низ белиот свет нашите кутри емигранти....тага
Што се мораат да гледаат таму и да прават споредба со нашето ултра модерно и ултра богато државиште....голема насмевка
Тука тече мед и млеко, стабилен економски раст, сите најадени и задоволни, без кредити,  сите се плус на картичките, цените на струјата и останатите комуналии се најниски во регионот, влада за мерак....а тие гревчиња отишле преку океанот во најголемите светски сиромаштии, каде врие диктатори, нема демократија, плаќаат најскапи комуналии на земјината топка....и од пуст мерак за ЖАЛНА МАЈКА МАКЕДОНИЈА не може главата да ја одлепат од мониторите и да се изнагледаат и да ги изнафалат убавините од кои избегале.  
Ама најважно од се е што им останала илузијата дека се некаков фактор па повремено го пополнуваат интернет просторот каде што може слободно да го величат  тој што им даде право да гласаат колку да не се осеќаат отфрлено и да ги оправда парите што со години му ги вшприцуваат во партијата....
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
Zeksi71 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 2391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2013 во 04:32

За второто исто така ќе те прашам? Дали знаеш во Скопје и во Македонијава колку луѓе има што крпат ден за ден т.е бараат начин да го поминат денот, барем со некое парче леб? 

А дали ти знаеш во Канада колку просјаци има по улиците и колку бездомници во исто време, за УСА ич да не зборам...

"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
Кон врв
Alekxandar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јули.2012
Поени: 1029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekxandar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2013 во 20:24
Орка ,кога ке дојди вујко ти од Канада одма на вртелешката да го однесиш зошто ова е нешто шо секој странец мора да го види и да се изнаслика како би се фалел на технолошкото чудо поставено во центарот на престолнината.
Јас на стрико ми му пишав под хитно од Дубаи со партнерите да навратат во Скопје за да ја ископираат вртелешката и да му проектираат иста таква на Емирот а не да се будалеат ски центри,жичарници,облакодери да прават.
Вртелешки ,тоа очи ке истераат шеиците од вртење по цеел ден.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2013 во 18:14
Originally posted by novace novace напиша:

Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Аааа јас конечно сум лутасмеење Што запнал бре оној Жерновскион да оди кај што не го сакаат. Знае ли бре тој дека на сите состаноци на градоначалниците ќе биде ко ученик во популарната „магарешка клупа„смеење Кој бре ќе седне до него?збунетост
Ај нека не квари просек-нека изгуби, ги измачија лугево да гласаат уште еднаш...па уште еднаш...па уште еднаш.... ееееј и судија падна иииии....абе луге оние од Пустен за него да не гласаазбунетост
Дефинитивно-ништо не разбирамне знам

Просто е ....почитувана колешке да по просто и по разбирливо не може да биде ....ниту пак да остане....
Човеков Жерновски... кој е сега невработен  .... сака да си (по)стане  Кмет ...истото она што бил и дедо-му.....во времето на бугарската окупација на Македонија...вклучително и на градот Скопје.
А не пак и тој сега...да (ни) кисне(л) по некакви си Агенции за Вработување...како и останатите невработени скопјани ем и скопјанки тага
намигнување

Originally posted by Orka Orka напиша:

Не ни планирам тоа  
Следна закажана посета на центарот ми е за нешто помалку од месец
со вујко ми од Канада.И не знам како ќе ме сфати ако го фатам за рака... 
Сигурно ќе помисли дека ми е страв да не се изгуби  
А пустото ја ќе си имам мака оти не ќе знам каде сум 

И за ова твое гајле колега .....сега си има(ш) ефтино решение...
Купи си GPS уред...или ете ......сличен уред го има(ш) во скоро секој денес помодерен мобилен  телефон !
И никакви нели ете гајлиња ќе си немаш со вујчето ти ...за билокаво „снаоѓање„...и не само во центарот на Скопје , туку и пошироко.тага
намигнување

За првото само ќе ти поставам едно прашање.... А што сака Тодоровиќ? Да направи уште некоја Зебра низ центарот? Или пусти страв имате да не се открие криминалот на мега проектот Скопје 2014?

За второто исто така ќе те прашам? Дали знаеш во Скопје и во Македонијава колку луѓе има што крпат ден за ден т.е бараат начин да го поминат денот, барем со некое парче леб? М? Или тие за тебе не постојат? Таквите луѓе не постојат, па ете ќе ни нудиш мобилни телефони и ГПРС уреди а? И ти се восхитуваш на тој проект кој утре дебело ќе го плаќаме јас и ти?? Или не ти е гајле па се движиш како зомби низ оваа џунгла, во потрага и со омраза кон се она што е спротиставено на твоите тези, па дели некои мудрости тука, а и самиот знаеш колку е тоа ниско и дрско од твоја страна....

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3637383940 84>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.