![]() |
|
НЕСРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3637383940 54> |
Автор | |||
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
a sto mi fali, pa mene?
![]() |
|||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|||
![]() |
|||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
||
Еве, значи се е до изборот... а не до несрекjата. Изменето од pagane - 03.Април.2009 во 12:21 |
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
provereno e
definitivno e do nemanje vreme ![]() |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
||
epa ne znam proveri se... |
|||
![]() |
|||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
||
точно ти е ова, плитко брза, плитко |
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
![]() mozebi ne sum imal vreme da bidam dobar |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
||
Понтиј Пилат : - А сега кажи ми, зошто постојано ги употребуваш зборовите - добри луѓе? Зар сите така ги викаш?
Јешуа : - Сите, затоа што лоши луѓе на светот и нема Понтиј Пилат : - Првпат слушам за такво нешто. Тоа сигурно си го прочитал во некоја грчка книга? Јешуа : - Не, сам со својот ум дојдов до таков заклучок. Понтиј Пилат : - И ти го проповедаш тоа? Јешуа : - Да. Понтиј Пилат : - Еве на пример, центурионот Марк, кого го нарекле Стаорцоловец - дали и тој е добар човек? Јешуа : - Да. Вистината е дека тој е несреќен човек. Откако го осакатиле, тој станал суров и бесчувствителен. Доколку би се поразговарало со него, јас сум убеден дека би се променил |
|||
![]() |
|||
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
||
Vrska nema ne si se losi samo gi prati malku nesreka
|
|||
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|||
![]() |
|||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
||
Epa jas nikogash ne sum bil losh i koga sum bil nesreken... A ako ti si losh vo tie situacii toa e tvoj problem ![]() |
|||
![]() |
|||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
||
Polosh e nesrekjniot sto se usrekjil i zaboravil kako mu bilo.
|
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
![]() |
|||
||
nemat vreme da bidat losi?????
![]() jaka ti e ova teorija moram da ja zapamtam ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
A kako prepoznavate nesreken covek i kako prepoznavate dali e losh???
Jas mislam deka site imame momenti koga sme nesrekni t.e. teski situacii povrzani so nasite najbliski. I ne mozam da se slozam deka nesreknite luge se losi. Mislam deka nemaat vreme za toa. |
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
mislev ,..brat
![]() ![]() |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
||
brzo more ![]() ti niso ne si cital od ovaa tema ic ne e glup nego e krajno navredliv |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3637383940 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |