![]() |
|
Дали сте љубоморни? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3637383940 54> |
Автор | |||||||
mina_d ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
не дека сум мнооооогуу љубоморна...ама признавам не сум ни рамнодушна кон некои работи! сепак,среќна сум што знам да се контролирам!
![]() |
|||||||
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|||||||
![]() |
|||||||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
||||||
Имам кажано досега дека сум???
![]() ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
||||||
Да
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
||||||
bas tokmu toa BOLESTA
|
|||||||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|||||||
![]() |
|||||||
Buli Buli ![]() Нов член ![]() Регистриран: 31.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 15 |
||||||
ohooooo i toa kako!
|
|||||||
![]() |
|||||||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
||||||
DA
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
||||||
море и двајцата сме љубоморковци големи
и не знам дури дали ни смета или ни ласка тоа љубомората |
|||||||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||||||
![]() |
|||||||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
||||||
абе сега...........
![]() ![]() ![]() |
|||||||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||||||
![]() |
|||||||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
||||||
![]() |
|||||||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||||||
![]() |
|||||||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
||||||
zbunet
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||||||
Da ima eden cip i kamerce , neprimetno da i go vmetnam. Pa so daljinsko da ja upravljam. I stom nekoj i podeli kompliment, stiskam " Enter " i Bap ! Samarcina jaka da mu akne, kloca u muda i so sajka da mu ja izgrebe kolata.
Изменето од zbunet - 18.Мај.2009 во 20:22 |
|||||||
![]() |
|||||||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
||||||
samo ako ja sakam...
ako ne... oko ne mi trepnue... gajle nemam... ic ne mi cue.. a be koja e**.. ona mene..??!!!! nema sansi ..... jas sum...maaazzzzz... i taka natamu... |
|||||||
![]() |
|||||||
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
||||||
ne,ne sum ljubomorna,smetam deka ljubomorata e neizleciva bolest,i deka koga stanuva zbor za ljubomora se misli na nedoverba vo partnerot
![]() |
|||||||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|||||||
![]() |
|||||||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
||||||
Ovcja volna
![]() |
|||||||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3637383940 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |