IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Вистина или фарса - Реформите во здравството
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вистина или фарса - Реформите во здравството

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3637383940 55>
Автор
Порака Обратен редослед
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2009 во 02:06
Немај гајле. Вистината секогаш победува. Пред вистината и искривената правда клекнува и молчи...............
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
FILIP Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2009
Поени: 370
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FILIP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2009 во 02:03
Да се надеваме дека ќе биде се во ред... и дека работите ќе си дојдат на своето место.

Изменето од FILIP toa sum JAS - 07.Јануари.2009 во 02:03
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2009 во 01:37
Филипе, чедо божје правдата е на наша страна и за се ќе бидете известени. Впрочем и медиумите ќе го кажат своето, се разбира оние кои не се под јуриздикција на Законодаството. Оние кои нема цензура со душа го чекат тој светол ден.
Кон врв
FILIP Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2009
Поени: 370
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FILIP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2009 во 01:30
хммм гледам дека се наближува почетокот на решавањето на проблемот на семејството Спасовски, но не значи со сигурност дека ќе се реши проблемот, тука зависи од судството сега ќе се покаже какво судство имаме, само го замолил Орлов обавезно да не извести тука нас, за исходот на судскиот процес.
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 22:56
Stiskam palci da go polozat ovoj ispit,blagodaram Orlov na informacijata
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 22:43
Originally posted by renatax renatax напиша:

So dusha go chekam izhodot

Исходот е и испит на правниот систем во државата. Заинтересирани се повеќе медиумски куќи наши и странски од кои интересно е и заслужуваат посебна почит акредитираните журналисти од Хелсинки.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 20:50
So dusha go chekam izhodot
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 20:07

Ako ima pravda,sovest i nezavisno sudstvo,se nadevam deka naskoro rabotite kje izlezat na videlina

Главната расправа е веќе закажана за месец Февруари 2009 година.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 20:05

Ako barem eden od ovie priucheni doktorchinja se sankcionira,bogami i drugite kje podrazmilat malku pred da si poigraat so nechij zivot...koga jas bi bila vlast smesta bi im ja odzemala licencata za rabota na onie koi se ''grizea'' za g-not Spasovski.

За кратко време ќе бидат зад решетки обвинетите. Основното Јавно Обвинителство ја заврши позитивно работата, ОБВИНИТЕЛНИОТ акт веке е во Судот а Судот има закажано рочиште.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 17:53
Ako barem eden od ovie priucheni doktorchinja se sankcionira,bogami i drugite kje podrazmilat malku pred da si poigraat so nechij zivot...koga jas bi bila vlast smesta bi im ja odzemala licencata za rabota na onie koi se ''grizea'' za g-not Spasovski.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 15:20

Ako ima pravda,sovest i nezavisno sudstvo,se nadevam deka naskoro rabotite kje izlezat na videlina

Да. Пред некој ден и ОЈО кажа дека си ја завршоло работата и дека наскоро пред лицето на правдата ќе седнат обвинетите здравственички. Семејството на починатиот Спасовски во својство на оштетена странка ќе си кажат своето. Навистина судството неможе да им го врати Станојко но затоа верувам дека обвинетите ќе се најдат зад решетки и нормално, матерјално ќе ги обештети исто онолку колку и оние кои беа обештетувани само за да молчат и нормално да поделат со посредниците. Во овој случај посредници нема и неможе да има од причина што семејството на Спасовски смогна ХРАБРОСТ и сила да се  спротивстави на самобендисаните ,,богови,, кои под името на Хипократовата заклетва вршеа геноцид. Велам геноцид од прочина што после случајот Спасовски имаме уште десетина идентични случаи на смрт.

Верубам дека ова ќе биде поука за останатите здравственици, поготово за оние нечесните.

Изменето од orlov - 06.Јануари.2009 во 15:24
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 13:16
Bel Angel ...pred sve blagodaram ushte ednash za ubavite zborovi,drago mi e shto ne go smenivte mislenjeto za mene,znaejkji deka indirektno sum involvirana vo sluchajov,no kako shto rekovte vo sekoj kukolj ima zito Pozz od mene
Кон врв
Beliot Angel Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Септември.2008
Локација: Tanzania
Поени: 134
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Beliot Angel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 13:00
SHTO SE ODNESUVA NA KORUMPIRANO ZDRAVSTVO I SUDSTVO, POVEKJE E OD J A S N O !!! SAMO TREBA DA ZNAEME, VO SEKOJ KUKOLJ IMA I ZH I T O !!!
 KOGA TOGASH VISTINATA IZLEGUVA NA POVRSHINATA , TAA NE MOZHE NIKOGASH DA SE ZAKOPA !!!

Изменето од Beliot Angel - 06.Јануари.2009 во 13:01
,,ВИСТИНАТА Е ОСЛОБОДЕНА ОД ДАНОК НА ДОДАДЕНА ВРЕДНОСТ,,
.......ALEA JAHTA EST.........
Кон врв
Beliot Angel Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Септември.2008
Локација: Tanzania
Поени: 134
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Beliot Angel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 12:43
NE, NI najmamlu na vas ne pomisliv !
Kako mozham da bidam neblagodarna, koga Vie od se srce mi izrazivte sochustvo i so golemo chustvo i iskreni zborovi ja potvrdivte greshkata na vinovnicite,so poraka da ne odstapuvam od namerata da gi izvedam pred liceto na pravdata.Moram da Vi priznam deka vash*te zborivi iskazhani od se srce,upateni kon nas ,semejstvoto na pochinatiot, Spasovski, mnogu me trognaa i vo istiot moment svativ deka ste lichnost od majka rodeni,shto ja razbra mojata maka,mojata bolka.Golema blagodarnost,GOSPOD DA VE BLAGOSLOVI VAS I SITE ONIE KOI ISKRENO JA SVATIJA MOJATA BOLKA I REVOLT ZA IZGUBENIOT ZHIVOT, CHLEN NA MOETO SEMEJSTVO.

Изменето од Beliot Angel - 06.Јануари.2009 во 13:03
,,ВИСТИНАТА Е ОСЛОБОДЕНА ОД ДАНОК НА ДОДАДЕНА ВРЕДНОСТ,,
.......ALEA JAHTA EST.........
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3637383940 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.