![]() |
|
Сродна душа |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3637383940 74> |
Автор | |
kokomoko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
JELENA JA ZNAESS PRIKAZNATA ZA MAZOT I ZENATA ...... kke ti pomogne ....veruvaj mi |
|
......
|
|
![]() |
|
zaba_mk ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 22 |
abe taka e, u pravo si.. velat deka "taa" ke uleta koa najmalku ocekuvas.. mozebi i premnogu ja ocekuvam (vo momentov), pa zatoa ne moze da se najde.. f*ck! |
|
![]() |
|
Jelena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 151 |
Pred 2 godini imav 3god. vrska, nikogas ne razmisluvav,,e ova e covekot na mojot zivot,, Koga probav samata na sebe da si priznaam deka go sakam i deka sme srodni dusi, jas se isplasiv od taa pomisla i sve upropastiv.
Sega mislam deka i voopsto ne sme si odgovarale.
Dali so nekoj partner ke go dozivees sovrsenstvoto vo ljubovta, mislam deka moze da se vidi uste od prvata sredba, a i prviot baknez e presuden.
p.s. dokolku ne ste pijani
|
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
E nekoi nikogas ne se opametuvaat...a nekoi vecno baraat , zasto premnogu ocekuvaat...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
zaba_mk ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 22 |
mora da ima, cim Gospod ne stvoril 2 pola..
naletav pred 3-4 godini na potencijalnata.. ali togas uste bev zelen.. zosto li mora sekad koga sme u nekoe random stanje da uletaat? toa e, ke ispadnes fraer, pa posle ke molis, ali dobro, treba nekoja da te opameti.. |
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
da..ova samo za tebe kokomoko. |
|
![]() |
|
![]() |
|
kokomoko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
a za temava ........mislam .......ima srodni dusi .....neli ???
|
|
......
|
|
![]() |
|
sekoj si ima pravo da se nadeva taka i ti kokomoko. |
|
![]() |
|
![]() |
|
moze da mi dozvolite da veruvam vo toa
please .....
|
|
......
|
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
да, да, има поговорка таква...не прашај гаталец туку прашај паталец
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ama ne veruvaj vo nesto sto nekoj napisal..tuku vo nesto sto nekoj doziveal.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
odliccno ......
|
|
......
|
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Ја најдов приказната, само на англиски е:
According to Plato's creation story in the Symposium... In the beginning there was only one human. And this human was "created perfection." The strange thing was that this first "created perfection" human had all the "necessary" male parts, as well as having all the "necessary" female parts (if you get my drift). But this perfect human (with all the "necessary" parts) was then tragically split apart – and since then, the two halves (male parts and female parts) have been forever searching for one another in order to join together and regain their sense of original created wholeness. "Each of us when separated, having one side only... is but indenture of a man, and he is always looking for his other half." Plato from the Symposium |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ja imam, eve ja sega se vrati doma od rabota
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3637383940 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |