![]() |
|
Што сонувавте денес? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3637383940 55> |
Автор | |
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sonuvav tri-cetiri sona nokeska, site povrzani.....
eden e : vivien westwood pravela rucek vo kujnata na moite (koja ustvari i ne e kujna na moite
![]() ....jas koga sonuvam , sonuvam filmovi...
![]() |
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
|
![]() |
|
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
neprijateli, pazi se....no, se dodeka ne te kasnalo kuce, ne e tolku loso...
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Многу кучиња ме замараат по соништата во последно време, од сите раси и величини, ама нешто сите ми се 'насскани, не ме милуваат многу, многу.
Што ли ќе значи?
![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
сонував сон за хаити ама го заборавив
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
kako mi pagjale zabite, eden po eden....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Не памтам...
![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
И ова ми текна сега, пак во сонот имав “сцени“ со непознат град. Ова ми се случува бар 3-4 пати неделно во последно време. Град непознат за мене, и така, со убави стилски градби, украсни столбови, стакла, убави улици...Многу е живописно. Ако некој се разбира од ова ме интересира што значи тој елемент-сонување непознат град.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
ништо не сонував
|
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
пловам со чамец по една бистра река,а по реката како островчиња мали, и некој ме поканува како на пиење, и застанувам со чамчето, следи некој пријатен разговор, па што знам како украси од мраз...многу убаво. Со мене е човек кој на јаве не го познавам а во сонот е познат и ми е пријатно.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
ma gluposti.... ceca pravela koncert na tvrdina.. a jas sum pominuvala pokraj... kosmar!
![]() |
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
понекогаш во сон се појавува баш тоа од што се плашиме.
Многу често сонувам и јас такви нешта... ноќеска јас сонував се без врска од минатава недела настани: гитара, југо, фејсбук, форумов, забари.... и така ![]() п.с. мони, многу ти работи фантазијата, нема што... ко во грчката митологија. Демек, ако ми ја пресечиш на ламјата главата, 2 ќе и пораснат. Исто и ти со професорката ![]() ![]() Изменето од volkswagen - 13.Јануари.2010 во 13:52 |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Сонував...
глуп сон ама ај ќе го кажам... Су се шетала со братучед ми во Охрид покрај кеј ![]() Но наеднаш не збркало нешто, нешто како сениште ![]() И цело време сонот беше со трчање ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
s_girl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 204 |
лелее недајбоже да ја мавнам со клавиро,тогаш че ми ја извај сачмарката и готово ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
jas ne sonuvam denje...ponekogash nokje!
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3637383940 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |