![]() |
|
Дали му верувате на Груевски? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3637383940 76> |
Автор | ||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ВАЖНА, спремен сум доколку си во право да признаам дека грешам, но само доколку еднаш правилно размислиме |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
ВАЖНА, денес си одбанирана а веќе не знам колку постови ти корегирав и избришав.
Ако продолжиш по старо пак ќе одиш на одмор, овојпат подолг! |
||
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
Ние сеуште чекаме....
![]() |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
|
||
|
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
е да...и ти си во право...добро е што ме потсети да не сум во заблуда,нели
![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
и шведска не е конуњарска земја и сето тоа го има
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
да те дополнам 6.бесплатно здравство 7.бесплатни лекови за болните од рак и да не пишувам ме боли ракава... само...абе...не е ли ова премногу комуњарски ![]() само што тогаш учебниците не ги носевме на проценка на крајот на годината...а и поквалитетни беа до душа ![]() Изменето од Andjelina - 23.Септември.2009 во 21:50 |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
|
![]() смачено ми е што во последниве години ме тераат да се задоволувам со ситници и недовршени проекти, само поради тоа што порано немало, и ми го перат мозокот како асфалтирање на една улица бил проект на столетието, а да не зборам за тоа што се фалат со тоатално бескорисни работи ![]() не барам рачка, ти кажувам така како што е, јас од десет предмета добив само пет учебника, а по сите предмети веќе мораа да предадат барем околу пет лекции, учебниците се распаѓаат, не поради мене, туку поради тоа што се со воздух лепени, имам почит кон книгите и ги чувам, и ти ветувам дека некако ќе успеам да ги зачувам и овие и затоа не ми викај да си купам учебник доколку сметаш дека акцијава е нешто добро, бидејќи доколку беше, ако добро памтам целта беше да не купуваат учебници учениците ![]() не критикувам никогаш на празно, напротив, се обидувам да судам на она што се случува во реалноста и како тоа влијае врз нас, ако ти не си способна да го направиш тоа, твој проблем!!! Изменето од Анастеа - 23.Септември.2009 во 23:47 |
||
|
||
![]() |
||
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
|
Лелеее
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Анастеа - 23.Септември.2009 во 23:46 |
||
![]() |
||
|
![]() патем учебниците не сум ги добил а треба да се почне со оценки ставање, а тие што ги добив се распаѓаат |
||
|
||
![]() |
||
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
па и не е
![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
Па и не е така лошо за 3 години владеење....
![]() ![]() ![]() |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
доколку ова се твоите “ фаворити “ , ќе ти кажам дека ме разочаруваш
![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3637383940 76> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |