|
ЕВРОВИЗИЈА |
Внеси реплика | страница <1 3637383940 70> |
Автор | |
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да,да,нашиве се добри да подобри не можат да бидат...колку и да се трудат...
|
|
lpartik
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 402 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НАШАТА ПЕСНА, ШТО ЌЕ НЕ ПРЕТСТАВУВА НА ЕВРОВИЗИЈА,ВЕЧЕРВА ЈА СЛУШНАВ НА АНГЛИСКИ И МИСЛАМ ДЕКА ЗВУЧЕШЕ ДОБРО.ПРИ ПРВОТО СЛУШАЊЕ, ИЗГЛЕДА ОЗВУЧЕЊЕТО НЕ ЧИНЕШЕ, БЕВ РАЗОЧАРАН... НО, МИСЛАМ ДЕКА СЕ ДОБРИ.
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne veruvam deka pak Srbija ke pobedi..inace Ircite isprakaat misirka ne kokoska ..oni u svojata pesna gi nabrojuvale balkanskite drzavi a Makedonija ja kazale Makedonija ne Fyrom..i normalno Grcive se pokenjale i odma reagirale..i sea ke se menja tekstot..aman so ovie politiki i u muzikata vise!!!
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SEPAK IMAM NEKOE SILNO PREDCUVSTVO DEKA 2009 GODINA ESC KE SE ODRZI PAK VO BELGRAD....SOVRSENA PESNA,NEVIDEN ARANZMAN,TEKST I SETO TOA VO INTERPETACIA NA UBAVATA JELENA TOMASEVIC
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
arsin
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo pravo si.proveriv i imam ist vpecatok |
|
let the force be with you
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега ја видов и шпанската.
ЛОЛ РОФЛ ЛОЛ РОФЛ ЛОЛ РОФЛ ЛОЛ РОФЛ А зошто Евровизија не се вика Циркусвизија? |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Босанците се луди! И тоа позитивно луди! Мене лично песната ми е фантастична. Поради изместените критериуми на Евровизија кога наместо, победата да ја однесе најдобриот вокал и песна, победата ја земаат некои циркузанти, еве им одлична шанса на Босанците да победат.
Погледнете ја песнава и ако не се изнасмеете, ви ги враќам парите . Eurovision 2008 BOSNIA & HERZEGOVINA ~ Laka - Pokusaj |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova ke bide najsarenolikiot ESC..Ircite..kokoska im pee...Bosancite mislele deka birat najsmesna tocka za u cikus...ali najluuuuud primer se Spancite..tipicen prmer kako edna zemja moze da napravi zaebancija sama so sebe
|
|
|
|
arsin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za ova so srbite vo pravo si.Srbite uveg isleguvaat od pozadina
|
|
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dragi prijateli...ne sakam nisto da sugeriram ocigledno sekoj si ima svoj favorit...neli?..Eve da kazam mene Grckata pesna ama voopsto ne mi se dopadna,nitu pak Turskata..koja mnogu dobro kotira kaj bukmejkerite...Licno mislam deka i ovaa godina pobedata ke ja odnese Srbija...no edna od pointeresnite pesni mi e onaa na Azerbjdzan...ja slusnal li nekoj?..Stvarno mokna pesna
|
|
|
|
arsin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
treba da bidime najdobri za da dobijame pretposledno mesto
|
|
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe ne e neso mnogu izmeneta pesnata,ama bolja e ovaa verzija od makedonskata u sekoj slucaj..poseben efekt imaat i gudackite instrumenti u pozadina spored mene..i ne e bitno so napraime,znaeme deka se e isto so politikata,taka da bitno e deka nema da ne izbrukaat i ke iame soliden nastap..a moze i odlicen da ne prognoziram sea..
|
|
Внеси реплика | страница <1 3637383940 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |