|
Зошто луѓето не се искрени |
Внеси реплика | страница <1 3536373839 74> |
Автор | |||||||||||||||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||
jas sum iskren ... koj me prasal , dobil odgovor
|
|||||||||||||||||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||
jас не сум анонимна. никогаш и не сум била.
но на нетот тоа не носи ниту позитиви ниту дивиденти. во реалноста е друго. кога ти самиот си искрен и отворен по природа очекуваш истото от приjатели/ партнери/ саканите... само да си искрен значи да можеш да поднесеш последиците на искреноста. а затоа се сака храброст / нема да кажувам точниот израз, де/. Изменето од pagane - 08.Мај.2009 во 21:13 |
|||||||||||||||||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||
Ти ко беценевем размислуваш. Абе и ти не си дал податоци на интернет!
овде на форум полно ги има што не дале
и тоа треба да те етикетира како неискрен?
|
|||||||||||||||||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|||||||||||||||||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||
a sto treba jas da krsam mraz??? Изменето од Omar - 08.Мај.2009 во 20:57 |
|||||||||||||||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||
site zboruvaat za iskrenost,..a retko koj od tuka da ne e ,..anonimen .
|
|||||||||||||||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||||||||||||||||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||
a sto svakjas ti pod iskrenost??? ke kazam vistinsko ime ke kazam godini ke bidam iskren, no dali vredi da go raskazam mojot zivot, moite padovi??? hehe nekoj ke ti rece zalam, no sepak retko se tie sto iskreno od srce ke ti go recat toa........
|
|||||||||||||||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||
наивна си и неискусна но животот еден ден ќе ти покаже колку е тоа за браво Изменето од anakin - 08.Мај.2009 во 20:50 |
|||||||||||||||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||||||||||||||
bagrem
Нов член Регистриран: 04.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||
.
Изменето од bagrem - 16.Август.2009 во 01:14 |
|||||||||||||||||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||
ke ti ja iskoristat iskrenosta i ke te sutnat....
|
|||||||||||||||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||
оно што носи невољи и не е толку битно битно е дека повредува другиот без потреба Изменето од anakin - 08.Мај.2009 во 20:30 |
|||||||||||||||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||||||||||||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||
Бидејки некогаш искреноста носи невољи
|
|||||||||||||||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||
od mene poiskren nema!,...za bilo shto!
|
|||||||||||||||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||||||||||||||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||
ti si sakal neso da kazes
pa po nesko i kaza son vo site mozni boli no zivotot ne e son i ne treba da izigruvame tragaci pi vistini posto poto oti prvo treba da si covek a potoa pravicnosta mocam ti se na iskrenosta ako postojano povreduvas nekogo i od druga strana koj znae dali tvojata iskrenost pa nekomu mu e potrebna |
|||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||
go citav ja Zigmund...
Frojd... i toj vika deka... alteregoto..ne mu dozvolue na egoto...da bide ona sto e ... egoisticno ID... pa zatoa ... licnosta koja ima sve toa... mora da laze... ama potsvesta i kazuva za moralnite normi... pa onda alteregoto ja kaznuva dusata na takviot lazgo... i nastanuva vnatresen konflikt... sto rezultira so nepredvidlivi posledici po individuata... pa zatoa ona.. individuata... moze da pocne da pusi... i sve zatoa sto ne e iskrena... i ponekogas i sanja... ne pusenje... tuku skrieni misli... ustvari se laze sebe deka si gi ostvaruva potrebite u son... i posle... se budi i pak pusi... ete ja tolku imav okulu iskrenosta.... Изменето од којсумјас - 08.Мај.2009 во 19:24 |
|||||||||||||||||
Внеси реплика | страница <1 3536373839 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |