![]() |
|
Романтика |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3536373839 59> |
Автор | |
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aj probaj ... pa ke praime muabet.......
![]() |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
aktiv ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2006 Локација: Greece Статус: Офлајн Поени: 21 |
BEZ ROMANTIKA NISTO |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Cecke...ti ke bidesh vinovna..a romanticno e nema shto
![]() |
|
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Zamislu uste koga posletlinata e ladna, a tvoeto telo gori.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
LELE CECKE...mi stavash misli vo glava.....ha ha ha
|
|
|
|
![]() |
|
Ma toa e vozbudata, da se lizga...
|
|
|
|
![]() |
|
IMAM...ama mnogu se lizga
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
pa i jas te razbiram....!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
*Aanniittaa* ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 50 |
da ,da-eve nekoj koj me razbira!! |
|
еј, смеј се денеска оти утре сигурно ке биде полошо!!!
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
И акј неромантичните луѓе знае да се разбуди романтиката и се да биде спонтано после
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
*Aanniittaa* ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 50 |
najromanticnite migovi se slucuvaat neocekuvano-eve mojata najromanticna vecer vo zivotot se sluci tokmu taka-neplanirano od nicija strana-celata taa vecer bese vodena od pogledite,cuvstvata,english converzation i duri na krajot svativme deka eden cas sme tancuvale i na dance muzika!!!!! ete toa ti e romantika-koga i osetot za sluh veke ne ti raboti-se e na stand by,a vie ste hiiiiiggggh in the clouds of love!!!! aj,jas zabegav,veke sum cela pod romantiki! inaku ne sum nekoj romanticen tip,no sepak "there are some exteptions!!" |
|
еј, смеј се денеска оти утре сигурно ке биде полошо!!!
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
и шо е тука романтика ако ти партнерот го гледаш како жртва? ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
a svilena spavachica,............ili kako veke ja vikate!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
satenska postelina
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3536373839 59> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |