![]() |
|
Дали да се укине МТВ (Македонска)? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3536373839 40> |
Автор | |
angelmk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 135 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
кое фајде го имаме и да постои вака у хибернација?нека ја оправат и отстранат.држава без национална тв не личи,ама коа не ја бива...cut
|
|
"BEAUTY IS TRUTH, TRUTH BEAUTY."
|
|
![]() |
|
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
МТВ никако не смее да се затвори, тогаш каква држава би биле без национална телевизија? |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Не мора да се укине но може да се подобри
![]() |
|
![]() |
|
Anarhist ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Pa samo taka - ukinuvajte. Posto i nas kako drzava tesko ni ide eden
den ke se obidat da ne ukinat. Siguren sum deka i za toa ke
prifatite ne se somnevam.
Alal da vi e ![]() |
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Имаме добра кабловска МТВ не ни врши работа
|
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
јас си ја укинав одамна
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ZIKS ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 01.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 43 |
некои велат МТВ е слаба телевизија според парите што ги плаќаат, други дека е добра телевизијата... заедно, телевизијата е добра со некои мали и некаде поголеми грешки и пропусти, па ако им текне за тоа на ТВ-мајсторите, кога ќе ги решат, ќе биде само добра телевизијата. :)
|
|
Battle Control - Terminated
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ne me boli za nea,....ama,me boli za parite,......turcite bile pomilostivi od deneshnava "drzava"
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Се разбира дека не смее да се укине!
|
|
![]() |
|
Anarhist ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Pa taka de da se zatvori ova, da se srusi ona, ....
Zasto, sto e toa sto nemoze da se opravi.
Ako sami ne se opravame drug nema, a ako sami se unistuvame - e togas e katastrofa
|
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Ne smee da se ukine... Mora da ima drzavna televizija.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
laze ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
|
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
laze ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Ne,pa toa e edinstvena i pravilna makedonska televizija
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3536373839 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |