|
Колку често девојките"голтаат" и дали уживаат? |
Внеси реплика | страница <1 3536373839 41> |
Автор | |
raging bull
Сениор Регистриран: 02.Ноември.2006 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tebe mora Don Juan da ti bil strikoAma don Juan od Pripor
|
|
ДимеБТ
Сениор Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПРЕД НЕКОЛКУ ГОДИНИ ЕДНА ПРИЈАТЕЛКА САКАШЕ ЗА ИНАЕТ ДА ПРОБА КАКВО Е ЧУВСТВОТО ДА И СВРШАТ В УСТА И ПОСЛЕ ДА ЈА ГОЛТНИ СПЕРМАТА, НО ПОСЛЕ ТОА НИКОГАШ НЕМА ДА ГО ИСТУРАМ НА НЕКОЈА В УСТА БИДЕЈКИ РЕЧИСИ ЦЕЛ СААТ ПОТОА ПОВРАЌАШЕ, И ДО ДЕН ДЕНЕС ЗАСРАМЕНО МЕ ИЗБЕГНУВА.
|
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
Betty
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogas ne e prakticno da se koristi " GOLTANJE " zavisi od situacija .
A toa dali uzivaat.......??? Pa nee i tolku loso ..... vo sekoj pogled i smisla na zborot " PREKRASNO"................. |
|
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako go sakam nekogo ima cel da go izedam be
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
:)
taka e
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aa da i vo ova ima vrska jas kako sto kazav pa se e do jakite emocii zatoa toa ne e za sekoj i za so sekogo!BREEnemozes ni da legnes so sekoj/a a kamo li pa.....
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
heheh abe golemo selo e svetov:) ima sekakvi budali ne vikam ne :)
cisto prijatelski:)
a toa ne bi se osudile :) pa ne znam jas toa :) ako ja popalam mislam kolku sto mislam deka mozam od sto nema da zane sto da pravi ce se fati i za kvakata:)jas mislam:)
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nee be taka e!! Ali i zgora na se ima takvi koi se gadat(od muskite) A ima i devoki koi nikogas ne bi se osudile ni da probaat!
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe sega ce ti kazam nema mnogu retko e toj sto ne bi se zgadil ako me svacas ama sega kako sto rekov ako dvajcata vise se zamrseni pa jebiga:)
nekako po ona ne znam kakko da objasam po lagano :) a i plus jas ne bi i dal ako ne sum ona cist banjat jebiga toa e toa sto pravam poslem jas da go jadam:)taka mu doaga:)ili spurena dunda :)
ne zezaj:)
pardon isto malce za bezobrazniov muabet"megu (.) i {)
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama i maski koi ne sakaat golt golt a??Ima i takv ja mislam pa se gadat posle kako da gi bacis!
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa i toa da:) kako sto kaza ima nekoi sto ne saaakaat :)
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej da HIGIENMA NA 1 MESTOO!! PA ZATOA I PUsenje ne e za sekoj!!
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa mislam sekoja zena postuva vakva pred igra :) mislam sto se razbiram pa jas :) jazikot se razbira:) a i plus treba da ti znaci vistina plus higiena ups zaboraviv :) tasma ova ona:) livadicka :) |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POSTUEM KOMENTAR POGORE!!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 3536373839 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |