![]() |
|
Што ке се пофалите? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3536373839> |
Автор | |||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ја ишишав косата
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
||
![]() |
|||
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|||
![]() |
|||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
||
vcera ispivme tri burnija......
![]() |
|||
![]() |
|||
Клементина ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 305 |
||
ммммм и забораив си купив нови чорапчиња
![]() |
|||
precious..
|
|||
![]() |
|||
Клементина ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 305 |
||
ке одам во продавницата долу пред зграда да си земеме со цимерите сладоледддддддддддд ан сака некој а?
|
|||
precious..
|
|||
![]() |
|||
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
||
барем нешо сум запамтила...друг пат на концерт со биобил ке одам...
![]() |
|||
Точачиња.
|
|||
![]() |
|||
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
||
path segde im bese prva
![]() |
|||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|||
![]() |
|||
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
||
...секако...секако...али ако не заборам...јас бев во тешки трансој...и нишо не памтам...малку само...знам дека path им беше прва...али белким дур да дојш ќе ми поминит еуфоријата...
|
|||
Точачиња.
|
|||
![]() |
|||
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
||
vaka ne mozam da kazam,ama ko ke se vratam dobivas detalen izvestaj
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
ајдее...ајде да се фалиме...ааааа...знам дека и ти беше...али за импресии не те прашвам...можам да замислам...
![]() |
|||
Точачиња.
|
|||
![]() |
|||
||
joki da ne pocnam jas da se falam
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
бев на концерт од апокалиптика...јеа...поголемо фалење...АМИН...
![]() |
|||
Точачиња.
|
|||
![]() |
|||
babilon ![]() Нов член ![]() Регистриран: 10.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1 |
||
ide vikend odmor
![]() |
|||
![]() |
|||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
||
da se pofalam?
aj da probam koga go vidov sabajleto neboto posakav da izgree sonce mozebi radi mene se pojavi pa toa sakav da se pofalam i to |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3536373839> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |