|
Дали сте неверни? |
Внеси реплика | страница <1 3536373839> |
Автор | ||||
Анжелика
Сениор Регистриран: 22.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
не сум неверна
|
||||
..........
|
||||
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
A sto ima vrska dali i e maz, vazen e odnosot kako covek prema covek, bez razlika dali i e decko ili maz...
|
||||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ednas ebel druga.... drugapat ebe nekoja skros druga..... prosti si ti,ja ke gi citnam od prozor ako treba!!! |
||||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
E zosto ako e maz da mu se dade sansa?I decata ne bi trebalo da se mesaat so brakot...tie stradaat vo losi brakovi....A ako se pokajal...kolku e toa iskreno i kolkava e stetata sto toj ja napravil so neverstvoto?
|
||||
|
||||
Marck
Нов член Регистриран: 15.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
antonijo
Сениор Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
nikad vtora sansa!!! |
||||
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
aman kolku samo si vo pravo
|
||||
crni69
Сениор Регистриран: 24.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
nikogas nema neverstvo bez pricina...
zivotot e eden i e kratok....(relativno).... ako nesto nee OK cesto se slucuva neverstvo vo potraga po ..... |
||||
bomboni
Сениор Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Zavisi kakva e vrskata takov efekt ke ima i neverstvoto...
|
||||
Marck
Нов член Регистриран: 15.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
antonijo
Сениор Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
da citas i da ne veruvas naj postenite devojki i deka ne
izneverile se na ovoj forum...ne sum videl i cul " IZVINETE" ne
mi e verno...najdete mi edna verna
|
||||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Mene me izneverija i toa koga najmalku se nadevav.Premnogu e bolno, no svativ deka ne e toj za mene nitu jas za nego, stom doshlo do seto ova:(
|
||||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Си изневерила, или те изневериле?!?!? Мене до сега лично не ме изневериле, а и јас фала богу не сум изневерил?!!?! |
||||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||||
Внеси реплика | страница <1 3536373839> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |