|
После разделба...пријатели? |
Внеси реплика | страница <1 3536373839 42> |
Автор | |
ohriganka
Сениор Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas licno posle razdelba - sum dobra prijatelka so bivsiot, samo sto toj se ozena i ima dete, a jas sum seuste single, ama nema nikakva precka za razgovor - se zavisi na koj nacin bi zosto bila razdelbata
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kakvo prijatelstvo nema sansi kolku i da se trudis se e vestacko barem kaj mene
|
|
TheBlackWidow
Нов член Регистриран: 08.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Би сакала секоја врска да завршува така, пријателски, но за жал не е можно тоа.
Може другар но уше ќе има нешто повеќе...( за жал тоа ми се деси и мене и сеуште
немаме расчистено во врска со тоа што чуствуваме но важно „другари” сме
) А може и другар само на едно чисто здраво ништо повеќе а пак ако сте во исто
друштво уше полошо е тогаш
|
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cisto se somnevam deka e mozno
(mislam na naslovot na temata) |
|
Мече
Сениор Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доколку требало да бидете нешто ќе сте биле,ќе сте останале и немало да ја прекинувате врската-после прекинувањето нема место веќе за пријателства или излегувања или гледања-зашто секое гледање за едниот секогаш би значело и трошка надеж дека се може да биде како што било некогаш
|
|
Мирна вода брег рони
|
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I really DON'T THINK SO! zato so posle to od celata nervoza ke nekis da go poglednis partnerot vsurat
|
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
~ThE_VaMpIrE~
Сениор Регистриран: 16.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pred godina ipol raskinav so eden decko so mnogu se sakavme...sea sme najdobri drugari i super ni e...on znae sa za mene i ja za nego i si pomagame u problemi...moze prijatelstvo posle razdelba zaso so site sto sum prekinala vrska sea mi se mnogu bliski... :)
|
|
Pretty Green Eyes
Eyes of a fallen Angel Eyes of a Tragedy |
|
chilla
Нов член Регистриран: 20.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej temava mi odgovara
Pred 1 god raskinav so eden decko, a sakam da kontaktirame uste ama prijatelski.Ima eden problem jas bev kriva za raskinuvanjeto i sega ko ke me vide mi prae samo edno ladno zdr i tolku. Daj kazite idea kako da iskontaktiram, a da ne napraam problem u cuvstva? |
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Retko posle razdelba prijateli bidejki strasta e uste jaka
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"posle razdelba ..... prijateli"
toa e mozno i zavisi od svesta no i od sovesta na dvajcata koi bile prethodno vo vrska
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jasno, ali sepak znaeme i so razgovor da pomineme. Odsekogas sme znaele kako da si pomogneme so soveti...!
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
klasicno scenario na pomirenje
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So eden bivsi ostanavme mnoooogu dobri prijateli-u krevet...))))
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mishel jeste , zatoa najubo e kloca u g`z
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Внеси реплика | страница <1 3536373839 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |