![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3536373839 482> |
Автор | |
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Е после редот кога ќе ти дојде.
![]() Да бегам додека не ме снашло нешто без спиење да останам до ниедно време. ![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
демек пак сакаш
![]() вечерва патот само до чешма. да го презакажам терминот |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Можно е,ама послатко има ли од убав сон.
![]() Да не ме однесе и вечер патот по пица. ![]() |
|
![]() |
|
SVOJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
svari ama da ne ti pretece si velam jas?
![]() da ne mi se prispie vecerva ,AKO E MOZNO ![]() |
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
![]() |
|
Ќе донесев јас,ама ај ќе се најде некој.
![]() Да си сварам јас едно турско,ме бутна времево. ![]() |
|
![]() |
|
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
ke bides cel den denes uspan
![]() da mi donese nekoj edno ness
![]() |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
,,,,cccc,,,,ke ti dojdat ushte dva,,,
![]() ,,,da se rasonam asalno,,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
ako mislis mnogu, ke go propustis
![]() da mi se trgne sefov od glava
![]() |
|
![]() |
|
Сега може само да ти гледам ако си го свртела филџанот.
![]() Да го измислам доручеков. ![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
ееееее, веќе крај не ти се наоѓа
![]() ај нека те побара, колку гласот да ти го слушне ![]() да пијам сега едно кафе ![]() |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Налетав јас...Но ладно не пијам.Утре посабајле ќе дадеш.
![]() Утре да не ме бара. ![]() |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
,,,,podobro rakavici,,,
![]() ,,,,,,za file i mene ,,,drugoto koj ke naleta,, ![]() ![]() Изменето од pajser - 19.Јуни.2014 во 19:44 |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Прво одјави се,раце измиј со добар апетит...Сега може на здравје
![]() Да облечев дуксер ![]() |
|
![]() |
|
неможе да биде убав покрај таква конК*ренција
![]() да фатам да ручам ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3536373839 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |