![]() |
|
Сон |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3536373839 55> |
Автор | ||
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Zarem veruvate vo ova
![]() |
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
![]() |
||
Antoaneta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
|
Ti sledi sreka vo ljubovta(koja ti nanesuva nekoi nepotrebni grizi sto pokazuva kitenjeto so zlato koe samata si go pravis,sto znaci sama nepotrebno si nanesuvas grizni misli).Ti sledi pokana za na gosti,so samoto toa sto te vodi nekoj covek postara licnost koja te poducuva naveduva na toa deka ke ja prifatis pokanata.Poznatiot lik koj te ocekuva ili ti nego posakuvas da go vidis ne treba da te zagrizuva(barem taka veli sonot) odi ostvari si ja zelbata.Oblecena si vo crveno ,a toa e znak za sreka vo ljubovta!
![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Што не кажеш ...
![]() ![]() Долга црвена хањина и црвени чевли.. се китев со злато.. а ич брате не го сакам златото ![]() ![]() ![]() другиот ден.. ме фати еден чичко или дедо лик не видов и ме однесе пред една кука.. и ми вика не ме љути и не ми противречи... Куката беше непозната, но познат лик внатре... |
||
![]() |
||
![]() |
||
Antoaneta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
|
Kuka generalno se mnogu grizi,sepak te cekat otvoreni patista vo koi ke imas mali neprijatnosti,no ti sledi sreka vo ljubovta! |
||
![]() |
||
|
Grubo analizirano te ceka glema sreka |
||
![]() |
||
|
Ke te oblee ogromna radost,nesto sto odamna ocekuvas! ![]() |
||
![]() |
||
|
Lutenje:Vnimavaj intrigi
Temnica:cuvaj se od zlobni luge P.S.So pomos na intrigi i pametni potezi ke gi trgnes od sebe zlobnite luge! Ova e za Emus! Изменето од Antoaneta - 15.Ноември.2006 во 13:52 |
||
![]() |
||
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
|
vcera go sonuvav mojot zivot od druga perspektiva kade se e temno, se sonuvav sebesi kako mnogu gnevna i opasna zenska. se cuvstvuvav kako jas da sum alfa i omega na zemjava, cuvstvuvav golema omraza, gnev i lutina. kazete mi sto znaci sonov bidejki ova mi e 12 pat vo noemvri kako go sonuvam a plus mnogu mi e strav od sont
|
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
![]() |
||
JASNA27 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 176 |
|
blagodaram za sovet, a zamisli bas slon mi e omileno zivotno ![]() |
||
![]() |
||
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
|
![]() |
||
![]() |
||
JASNA27 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 176 |
|
sonuvav kako me pregazil slon
sto znaci toa ??? |
||
![]() |
||
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
|
Kukjata mi e najmilo mesto...tamu se custvuvam slobodna, relaksirano , a i site ubavi momenti gi imam doziveano tamo...a devojcevo porano go mrazev, ali sega nekako mi e mila...crnka e...
|
||
![]() |
||
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
|
Баш ме интересира како се ниша мајмун во кревет за бебе...
![]() ![]() ![]() Да видиме дали кандид знае.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
kandid daj te molam objasni mi go sonot sto go imav vcera:
sonuvav kako vo sobata kaj sto sum pominuvaat beli golemi macki i potoa zamisli mi se vtri u glava kako sum zemala edna od tie beli macki i sum ja fatila za prednite noze i sum ja nisala (kako koga nisas majmun )vo krevet za bebe.....i mislam deka mackite imaa crveni oci.... ziti sve daj kazi mi loso li me ceka ![]() Fala odnapred Изменето од Mona Liza - 26.Октомври.2006 во 19:43 |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3536373839 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |