![]() |
|
Последна прочитана книга |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3536373839 49> |
Автор | |
Kroki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Интимност" / Ханиф К*рејши
ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ (Еднооки)!!!! Па книгава е да се убиеш!!!!!! Прочитајте ја, ќе ви биде појасно што ви кажувам...... А за жените, може да ја прочитате, па да можете појасно да ја разбирате машката психа, со оглед на тоа што писателот, поприлично болно ја објаснува...... ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Kroki - 26.Февруари.2007 во 00:47 |
|
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
balada za gakjickite na buga - tomislav zagoda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() knigava ne da e ojdena...... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
na obali rjeke pjedre sedela sam i plakala-coelho...na srpski ocigledno
![]() |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
ivana_zi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 206 |
Чичко Горио - Балзак
Добра е книгата, вреди да се прочита |
|
Ништо не е таинствено освен за да биде разоткриено, и ништо не е скриено освен за да биде откриено...
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Сид - Пјер Корнеј
Добра е ![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Dama iz Monaka-Isidora bjelica
Nishto posebno,no lesno za chitanje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Maliot Princ.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Будење--А.ДеМело Целестинско Пророштво-- Џ.Редфилд
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Добри другарки,лоши шеми и градник на дуење-Кети Хопкинс
|
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Anastasija od Aleksandar Megre... momenalno hit vo Russia ... i naokolu.. duhovna literatura... vo sedum knigi... Da se vidime na vrvot od Zig Ziglar... ![]() ![]() ![]() Изменето од Andjelina - 12.Март.2011 во 22:54 |
|
![]() |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
"Roman za London" od Crnjanski.....knigata e prekrasna,ke ve vrati vo vremeto po oktomvriskata revolucija koga site pripadnici na borzuazijata i aristokratijata od Rusija se najdoa kako siromashni emigranti raseleni po Evropa...
|
|
|
|
![]() |
|
Ana_bt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
Ja docitav "Kletnici" od Viktor Igo a ja pocnav "Sagrinska koza" od Balzak.
|
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Cicko Gorio
|
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
ZOKI-POKI.........Oliver nikolova......
![]() |
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3536373839 49> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |