|
Духови |
Внеси реплика | страница <1 3536373839 42> |
Автор | |
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Siromav ti! Si ja sakav baba mi ama ne bi sakala da ja vidam sega kako duh...Ne bi mozela posle da sedam sama doma |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od temava mi lazat mornici... Pak nema spienje vecerva! Veruvam vo duhovi i bas mi e strav od niv. Mrazam morbidni prikazni i horor filmovi, samo se nadevam deka nema da vidam nikakov si duh vo mojov zivot.
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
mahi
Нов член Регистриран: 08.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
duhovi postojat 100%
jas go vidov mojot pra dedo,koj pocina vo nasata kuka 2 pati go vidov vo sobata kade sto umre,bukvalno kako magla bese,bela svetlina vo forma kako sto bese dedo mi,nosese sekogas kapa i bastun,i svetlinata bese taka,znaci go vidov kako odi od edniot kraj na sobata do drugiot,i samo izvikav pomos:)))))))))normalno deka se isplasiv,,toa bese nekade 1994 ili 95,posle 2 meseci pak isto go vidov,i sto znam baba mi vikna pop nesto kazuvase toj,i posle veke ne go imam videno |
|
starchild
Нов член Регистриран: 23.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema sto da se veruva ili ne ! duhovi postojat toa e fakt
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немам видено. Доколку видам ќе верувам. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
stargirit
Нов член Регистриран: 09.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum videl duh, i toa seuste zhiv, poradi koj i site nie zivite sme zivi-oti da ne e toj duh da ne vardi do sega site ce bevme mrtvi. Se vika Sv. Naum, mojot i vasiot duh zashtitnik. Neka mu e vecna slava i na neboto i na zemjata
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...........imase spekulacii deka vo edna napustena kuka koja sto bese malku podaleku od naselenata okolina imalo duhovi i mnogu drugi prikazni vrzani za nea.....kao demek vo nieden slucaj nesmees da se pojavis tamu osobeno ne noke(nikoj ne ni odese)...........togas ednas nekogas oklu polnok.....nemase struja......imase polna mesecina............nemase sto da pravam(mi bese dosadno).........otidov vo kukata(pusta radoznalost)..................si sednav na edno trupce koe bese vo kukata i si cekav cekajki si svativ kolku toa lugeto veruvaat vo sekakvi gluposti
|
|
kocko
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa togas mozela i da ti gi pokaze modrinkite,
ili ne ti teknalo toa? gluposti! |
|
Em4i
Група Регистриран: 25.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam edna drugarka koja mi kazuvase ensto sto i se slucilo na bratuceda i. Celata me naezi, mi bese strav da si odam doma. Vsusnost bratuceda i imala teska soobrakajka neodamna vo koja poginale 2 nejzini drugarki a taa ostanala ziva. Po nekoe vreme od koga se oporavila pocnale vo son da i idat drugarkite i da ja stipat da ja gazat i koga taa vriskala i sto i da pravela da frlala predmeti da krsela nikoj ne ja slusal. Imam slusano deka ova se vikalo da te gazat senki, duhovi sto znam jas vo son. Jas ne i poveruvav no taa mi kaza deka utroto se budela so modrinki po teloto, a drugarkava nema pricina da me laze zasto se druzime 11 godini i i veruvam-samo ova mi bese malce cudno zasto jas ne veruvam vo nadprirodni sili, duhovi i slicno!?! |
|
BEKI
Група Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SUM SLSAL MUABETI DEKA NEKOJ LUGE VIDELE DUHOVI ILI SENISTA ILI NEZNAMSTO .
AKO IMAS BILO KAKO ISKUSTVO ILI KAKVO BILO ISKUSTVO NA TVOJ POZNANIK PISI |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gluposti,
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be sega, taa prikazna kruzese kako nastan sto se odigral vo Skopje, a deka ima takvi prikazni nasekade, znam, koga ja citav knigata " najveci duhovi i sablasti sveta" i da ne veruvas ke poveruvas
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во секој случај приказната е вистинита, но не се десила во Скопје..... Секоја држава во светот ја има таа приказна.....
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Porano mnogu kruzea nis Skopje prikazni za duhovi, koj ne ja znae prikaskata za devojkata sto stopirala a covekot ja odnel do doma, i go dal paltoto da se nagrne bidejki bilo studeno, taa vlegla doma i mu rekla da se oblece ke mu go vrati paltoto,Toj cekal, cekal, cekal...i koga otisol da zazvoni izlegla majka i oblecena vo crnina, mu kazala deka nejzinata kerka e mrtva....a paltoto go nasle na grobot na devojkata....
|
|
Внеси реплика | страница <1 3536373839 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |