IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Здравје > Исхрана и кулинарство
  Активни теми Активни теми RSS - Десерт
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Десерт

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3536373839 48>
Автор
Порака Обратен редослед
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2008 во 08:22

Кју... ...

Може ли јас да го "мавнам" парчево торта... ... а малините, не мора... ќе ги оставам... за некој друг ...

Изменето од james dean - 04.Октомври.2008 во 08:22
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2008 во 03:18

james site sakame blago ama ne mrzi da barame sliki

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2008 во 16:57

Овде изгледа останав сам... Зар нема никој друг што обожава благо...

Енивеј... јас денес си дезертирав токму ова... задоволство

Изменето од james dean - 03.Октомври.2008 во 16:58
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2008 во 07:52

Се надевам дека некој се послужи со колачињава ....

Еве уште нешто од мене....

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2008 во 07:46

Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2008 во 11:21

Џејмс...еве ти  два....бакнеж  бакнеж......за двете ....срциња......задоволство.....

....Ти благодарам.....трепкање.........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2008 во 19:27

Блашке немој така... загорени... За тебе би ги правел со такво внимание што нема шанси да ми загорат...

Еве повели и нешто друго од мене...

Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2008 во 16:43

Ах...Џејмс ...дарлинг....бакнеж....

Од тебе и да се ...загорени...би ги јадела...палачинкиве... де....намигнување....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2008 во 19:13

Е Блашке ма ... Си ја нареди ти... ...
Па што не кажеш дека толку сакаш... Знаеш ли јас какви палачинки правам... ... има да ти спремам колку сакаш...

Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2008 во 19:07

задоволство....Значи сега вака....мамамд...не јади благо....james  се
               откажува од својот дел...и палачинката останува за мене...
               ...а јас...сакам ....благичко......плазење....
                  Ви  благодарам.....бакнеж......

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2008 во 15:10

Ха... Мамамд слатко ме изнасмеа... Еве по една гушка и за тебе и за Блашка... и слободно послужете се... ... Јас ќе се "жртвувам" и ќе се откажам од мојот дел...
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2008 во 12:41
...ajde blashke ne prashuvaj... od avion se gleda deka e za tebeголема%20насмевка... jas posegnav da zemam... pa sega rakata mi e modraгазење%20од%20смеење....
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2008 во 08:29

james....Јас би пробала со задоволство....задоволство....ако немаш ништо против....трепкање.............плазење........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2008 во 18:06

Баш сакав ова да го споделам со една многу драга личност...

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3536373839 48>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.