|
Кој е Груевски? |
Внеси реплика | страница <1 3536373839 100> |
Автор | ||
aLkINOr
Група Регистриран: 16.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se vide koja e grugeski najdobri vladetel e tojii site ke ni napracvi srekne i cveseli
|
||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ааа,за тоа казничките(мали биле за него),ќе му дојде и на него ред,во една револуција гиљотината им ја пресече главата на тие што ја конструираа. |
||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Може, нема проблем. Само, ако учи од форумов, ќе треба да ја укине казната од 600-900 евра за јавно омаловажување и навредување на службено лице. Изменето од Анастеа - 09.Февруари.2011 во 02:47 |
||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Слушам гвујо че праел закон за медиумите ,исто како ма маѓарскиот претседник,а може и тука некаде од форумов да си земе пример,...колку да се знае.
|
||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Politicar koj za malku ke vlezeze vo svetskata istorija kako politicar koj imal posledna sredba so 82 godisniot 30 godisen vladetel koj denovive padnal- Mubarak, ako ne ja otkazaa sredbata poradi neredite.Izem ti srekja bree. Ke vlezese vo svetskata istorija.
|
||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тие критики за него што ги наведуваш, прв пат ги изнесов уште кога он беше министер за финансии. Сомневањата ми се потврдија кога се пресметуваше со соработниците негови, Лубчо и Ганка. За времево од кога дојде на власт и не зборувам. нема потреба
Изменето од Анастеа - 08.Февруари.2011 во 23:33 |
||
|
||
Gorazd777
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас ја напаѓам политиката на таа гнаса,е сега кој како разбира тоа е друго,но веројатно пречи кај нас сеуште помислата на идолатрија,сеуште се прават идоли или ликови на култ,тоа е она што треба да се демистифицира,па тогаш ќе ги видите вистинските мани кај него. Поздрав.
Изменето од Анастеа - 08.Февруари.2011 во 23:31 |
||
ВОЈНАТА Е МИР
||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Груевски го исмејувам како политичар и ја исмејувам неговата политика. А како човек и Премиер морам да го поштувам. поздравче:) Изменето од Анастеа - 08.Февруари.2011 во 23:31 |
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ako toj ne ja predizvikal ,...negova rabota e da ja eliminira shto povekje,...a ne da go pravdaat nekoi deka toj ne bil kriv shto lugjeto bile bedni!
...mozebi Obama e kriv,...mameto negovo crnechko .... |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
@KINGDAVID
пак го оповторуваш истото што си го кажал пред пет минути, Груевски е крив, исто колку тој пред него, тоа е реален факт и сиромаштијата не е нешто што не може да се намали или искорени како што ти кажуваш чудно, како тоа се што и штети на државава, а власта не превземала ништо за него, одеднаш станува нормално, па и нерешливо??? ваков и е односот кон секој проблем, па ако не се способни да се справуваат со такви проблеми, тогаш да бираме друга власт! Груевски си е на власт 4 години... како коментирате, како да му е прв месец владеење... |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па да,ти си позната контрабанда...затоа и не сме те сватиле сериозно
ама следните избори,прво доаѓам на советување кај тебе
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од zabegan - 02.Февруари.2011 во 23:56 |
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....jas odma znaev shto mustra e ama....koj da slusha!!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 3536373839 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |