|
Критики позитивни/негативни на личните тв |
Внеси реплика | страница <1 3536373839 46> |
Автор | |||||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
сакаме уштееееее Изменето од filmadzijka - 26.Јули.2008 во 17:22 |
|||||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Nemoj fala,...prodolzi taka
|
|||||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Fala mamma
|
|||||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Fragola:
Go zemam vo dlanki sekoj spomen, sekoj izminat moment kraj tebe, kako so kandzi ja otkinuvam sekoja misla od sebe i vo kuferot ja frlam. Gajle mi e, dali nesto krevko ke se skrshi i na atomi ke se razdrobi ne vnimavam! Brzam se da spakuvam. Vremeto nosi tovar nov, koj ke treba vo kuferot da go smestam, ushte samo den,odlozuvanje malo i nitu so kran ne ke go premestam. Ne sum struchnjak za kritiki,ova e i prvo mislenje voopshto napishano od mene: ednostavno mi se dopadja... Изменето од mamma - 23.Јули.2008 во 00:46 |
|||||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Иронијата од насловот, преку содржината преминува во резигнирана констатација во поентата, или обратно,иронијата во поентата, преку содржината оформила оформила наслов во кој е имплицирано сето разочарување на романтичарската душа која бара едноставно малку... |
|||||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||||
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ај пак сега и ти немој да се сак`лдисуваш толку. еве ти една за прва помош. освен за романтиката, за другото, сега кога си ја читам песната ... може да си во право... па да, ти точно си ја растолкувал. ама сепак, зошто да биде просто кога може да биде сложено. иако се вика `проста песна` |
|||||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
МЕ УБИ КРУРШУМОТ НА ПРСИЛНАТА СУЕТА... НЕ, ВО НИКОЈ СЛУЧАЈ НЕ БЕШЕ ЗДОДЕВНО... И ТВОЕТО Е КРАТКО, АМА ЈАС САМО ТИ ПОСОЧИВ УШТЕ ПОКРАТКА ФОРМА...ДОБРО, БЕЗ РОМАНТИЧАРСКИ ЕЛЕМЕНТИ...А ДАЛИ СИ РОМАНТИЧНА ДУША ВО ПРИВАТНИОТ ЖИВОТ - БОГА МИ НЕ ЗНАМ... СУДАМ СПОРЕД СТИХОВИТЕ И ОНА ШТО ГО КАЖУВАШ ВО НИВ... ПОЗДРАВ, ОТИДОВ ДА СИ ЈА СОБЕРАМ КРВТА...ХАХАХА... |
|||||
|
|||||
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Грешка си мајсторче овојпат. Јас сум најнеромантичната форумџијка што си ја сретнал. Само си правам филмови за разонода А велиш поарно да беше во скратена форма? Жалам ако ти беше здодевно. |
|||||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ОВА СИ МОЖЕЛА ДА ГО КАЖЕШ ВО СКРАТЕНА ФОРМА „пОБАРАВ ОД ТЕБЕ ДА МИ БИДЕШ АНГЕЛ ЗАКРИЛНИК, НО КУТРИУОТ ТИ, ЗА СЕБЕ НЕ СИ ДОРАСНАТ ДА СЕ ГРИЖИШ“ И ЌЕ ВИДИШ КАКО ЌЕ ТИ ДОЛЕТА КАКО ПИЛЕ НА ДЛАНКА... АХ ТАА ЖЕНСКА РОМАНТИКА... |
|||||
|
|||||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
а ТИ ПРВО СРЕДИ СИ ГИ ДОМАКИНСКИТЕ РАБОТИ, ЗАЧИСТИ ТАМУ ВО ШПАЈЗОТ, ПА ПОСЛЕ ПИШУВАЈ КРИТИКИ... |
|||||
|
|||||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Браво за “ОГАН“, “ТРАМПА“, “РАЗГОВОР СО МРТВИОТ“...стандардно прекарсни Мајсторче, Филмаџијката, Квентин...Збунет...браво и за Фикс кој до сега не сум имала прилика да го читам...ПРЕКРАСНИ СТЕ!!!!!! Вие сте душата на ИДИВИДИ.
|
|||||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Колку убаво одбрани зборови: “Siroko svetlo lice dobrodusno se nasmevnuva ...“
Ова гарант било инспирирано од вчерашната полна месечина
|
|||||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
прочитај уште еднаш, ако пак не разбереш
ќе ти одговорам... ама лесно видлив е предлогот... |
|||||
|
|||||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ТРАМПА
Како ровја нека ме ослепи светлината на мигот, нека ми го одземе видот:. прашина глочкава во очите, жетва без берикет, отчет на распната надеж сред бури нестивнати... Мигот – мисла прегладнета ден неразденет радост нерсцветана заталкан зрак сред шума од светлини... О, ти, преслатка измамничке, невенчана невесто на сонот, што умот ми го полниш со себеизеднина кога те нема - нахрани ми ја мислата, раздени ми го денот, расцветај ми ја радоста - ослепи ме и на образот на мракот пресликај го мигот зрачен, а потем - и мене однеси ме... ..bravo be MAJSTORCE..mnogu ubava pesna..!...a sto da trampame..ili loso razbrav... |
|||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||||
Внеси реплика | страница <1 3536373839 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |