|
ЕВРОВИЗИЈА |
Внеси реплика | страница <1 3536373839 70> |
Автор | |
Nin4e
Група Регистриран: 15.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 65 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravo za scenata
Inaku nashat pesna e super vo odnos na mnogute gluposti sto gi nudat poveketo zemji |
|
ESC
Нов член Регистриран: 01.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оваа година дефинитивно ќе биде најспектакуларната во историјата на Евровизијата... од пред неколку дена во Србија ја донесија целата опрема на која работат 2,000 работници за до 10 мај се да биде подготвено бидејќи на 11 се првите проби... Сцената секоја вечер ќе претставува различни теми: Правата (Река), Втората (Град), и третата (Микс т.е Спојување) или како што е слоганот на оваа година (Слевање од звуци) што поубаво значи слевањето на реките Сава и Дунав во Белград. Еве неколку новости и слика од Арената...
„Beogradska arena“, u kojoj će se od 20. do 24. maja održati „Pesma Evrovizije“, pretvorena je u veliko gradilište. Stotinak radnika danonoćno radi na postavljanju rasvete i ozvučenja, a na podu „Arene“ posl*gani su metalni nosači koji će uz pomoć sedam dizalica biti montirani na krovu „Arene“, ukupno čak 70 tona opreme! Na poslovima u hali, koji moraju da budu završeni do 8. maja, biće angažovano čak 2.000 radnika, a bez obzira na kratke vremenske rokove, ljudi iz produkcije kažu da će sigurno sve biti završeno na vreme. |
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aha fala
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
girl93
Сениор Регистриран: 14.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Двете полуфинални вечери ќе се одржат на 20 мај и 22 мај 2008, а финалната вечер на 24 мај
taka pisese |
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na koja data ke bide evrovizijata???
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
ANGELCHE
Нов член Регистриран: 26.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ABE GI GLEDAV PESNITE ZA EVROVIZIJA NA INTERNET SE UMREV OD SMEA . OVAA EVROVIZIJA KE BIDE NAJKOMEDII DO SEA
|
|
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AJDE BE KE IM DRZIME SREKA,PA KAKO KE BIDE KE VIDIME.ZNAEME KOJ KAKO KE GLASA USTE SEGA.MOZE DA TIPUVAME KOJ ZA KOJ KE GLASA.ZA NAS KE GLASAAT SAMO SRBIJA,CRNAGORA,BOSNA I HRVATSKA,A DA I ALBANIJA I BUGARIJA MOZEBI..A NASATA 12 ODI KAJ SRBIJA GARANT.A AKO IM DADEME POENCE,MAKAR I EDNO EDINSTVENO NA GRCIJA JAVNO IZVESTUVAM NEMA DA GLEDAM EVROVIZIJA NIKOGAS POVEKE.
Изменето од Luna83 - 15.Април.2008 во 01:30 |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ете така...малку повеќе оптимизам...не е штетен.....
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A зошто така мислиш? |
|
rebeka
Сениор Регистриран: 17.Јуни.2005 Локација: Austria Статус: Офлајн Поени: 347 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas milam deka ovaa godina ke postigneme neso poveke na evrovizja
|
|
mnjkl |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto znam...mnogu slaba pesna imame..posle "od nas zavisi" ova e najslaba...ali mislam ke se protneme...niz igleni usi...kao i sekogas
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
nespijam1
Нов член Регистриран: 15.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SRAMOTA SO NEPOBEDI GIS.MOE MISLENJE NE KE SME NI VO FINALE
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
UBEDEN SUM DEKA I OVAA GODINA SRBIJA KE POBEDI..I TOA POUBEDLIVO...KAKO PEE...A TEK KAKO IZGLEDA jELENA...A I PESNATA E TOP
|
|
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa e kao nekoe klise..ne poznavam gay covek koj ne prati ili ne ja saka evrovizijata...Za volja na vistinata od samiot vrv-clenovi na EBU do novinari,evroviziski fanovi,posetiteli..ispolniteli,se poveke se luge so gay orientacija...taka da i ne se lutam koga ke kazat deka Eurosongot e najgolemata gay smotra vo Evropa...pa da..ova drzi voda...sekoja godina i megu samite ispolniteli imalo i bisexualci..Sakis Rouvas...lani Belorusinot...potoa transseksualci..Dana International...pa transvestiti,koi veke stanaa i dosadni..Sestre,Verka Serducka...i gay ispolniteli..Marija Serifovic,kako najtaze primer...ma kolku ona ne priznavala,od avion se gleda nejzinata hormonalna poremetenost..ali vo edna poremetena zemja kakva sto e Srbija da priznaes deka si gay e ramno na samoubistvo..pa zatoa i ja svakam g-gicata Serifovic.Spored mene najvazno e sto Evrovizijata ja pratata priblizno okolu 2.000.000.000 luge,a ovaa godina se procenuva deka taa brojka ke bide milijarda plus ili 3.000.000.000.Poveketo od niv se heteroseksualci,no sekoj naviva i glasa za svojot,pri sto u tie momenti najmalku im e bitno koj so kakva sex-orientacija e....Toa e ona sto mene posebno me raduva Evropa najde resenie ili kluc,preku muzicki festival da gi PROMOVIRA OSNOVNITE SLOBODI I PRAVA NA COVEKOT,A TUKA SEKAKO SPAGA I PRAVOTO NA SLOBODNA SEX-ORIENTACIJA...SEPAK U TAA EDNA NEDELA DODEKA TRAE EVROVIZISKATA TRESKA,BITNA E MUZIKATA,STILOT,I PREKRASNA MOZNOST VO 3 MINUTI 3 MILIJARDI LUGE NA PLANETAVA DFA VE ZAPOZZNAAT VAS I ZEMJATA OD KOJA DOAGATE...I DA NE SE LAZEME..LANI SPORED ANKETITE NA (I.R.I.) EVROV=IZISKOTO POLUFINALE GO SLEDELE 74 % OD NASELENIETO VO mAKEDONIJA,A FINALETO DURI 81 % ...TOA MU DOAGA,VAKA NEKAKO SITE GLEDALE EUROSONG OSVEN NASITE MACH0-ALPHA MUZJACU KOI MRZAT "PEDERANA" KAKO LATAS,TONI MIHAJLOVSKI,I USTE NEKOLKU NIV SLICNI...ALI ZATOA UTREDENTA PRVI KOMENTIRAAT,KOJ KAKOV PEDER BIL..DALI SVEGANECOT ILI FRANCUZOT OBLEVEN VO KREACIJA NA JEAN-PAUL-GOTIE...NO STO EDEN "REHABILITIRAN KUMANIVEC ZNAE ZA VISIKA MODA I ESTETIKA...TAKA DA ME BOLI ZA NIV...OVA BEA SAMO NEKOI MOI RAZMISLI OKOLU EUROSONGOT..A ZA FAVORITITE (BIDEJKI PESNITE NA GOLEMO SE VRTAT NA YOU-TUBE..A KLADILNICITE ODAMNA GI POSTAVIJA SVOITE KOEFICIENTI,PARITE POCNAA DA SE VRTAT,A LUGETO SIRUM SVETOT VEKE GI STAVIJA PRVITE OBLOZI)VO SLEDNIOT MOJ KOMENTAR
P.S..EDVAJ CEKAM DA POCNE EVROVIZISKATA NEDELA Изменето од Makijaveli - 30.Март.2008 во 01:05 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 3536373839 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |