![]() |
|
Што јадевте последно |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 364365366367368 449> |
Автор | |||
PravoNagore ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 08.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
JUFKI
|
|||
![]() |
|||
LAV ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
||
Bakardanik e star makedoski tradicionalen specijalitet...bas mi tekna koga mi da de objasnuvanje. Trlinki, postoja i kaj nas ali jas gi znam pod drugo ime "TRNKI" 80 % sum siguren deka taka se vikaat, mozebi kaj vas gi vikate Trlinki. Dali si jadel "KISELACKA"? ![]() |
|||
![]() |
|||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
||
Бакрданик-царевно брашно прелеано со млеко
Трлинки-ситно овошје што расте по полињата- како црвени кикиритчиња.
Знам во Демир Капија ги нема овие работи и не можам да ти помогнам.
|
|||
![]() |
|||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
||
А од каде слушна? На вестите ли кажаа.
|
|||
![]() |
|||
aleks_ki ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 08.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 4 |
||
Vo Palestina slusam bile mnogu vkusni trlinkite
![]() |
|||
Principot na bogatenje preku noc cini pogodno tlo za zivot vo mrak
|
|||
![]() |
|||
LAV ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
||
Sto se toa "trlinki" i "bakardanik" ke sakas d ani odgoviris ili i ti neznaes? |
|||
![]() |
|||
||
Трлинки. |
|||
![]() |
|||
Gideon ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 302 |
||
Milk-shake i Banana Split...
![]() |
|||
In God we Trust!
God Bless our Land! |
|||
![]() |
|||
sikter ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
||
torta
|
|||
![]() |
|||
||
Алва. |
|||
![]() |
|||
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
||
uste nisto
samo kafe se napiv
|
|||
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|||
![]() |
|||
||
Кук*рек.
|
|||
![]() |
|||
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
||
Лиснато...Погачичиња...пред 6 саати и сеа ме маваат болни трипои:)
Ми се грчат цревцата:))))
Стока ко мене морана секои 2 саати да гнете нешто бре:)
|
|||
Точачиња.
|
|||
![]() |
|||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
||
Лубеница
![]() |
|||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 364365366367368 449> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |