|
Зошто луѓето не се искрени |
Внеси реплика | страница <1 3435363738 74> |
Автор | |
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se iskreni
zatoa sto sakaat da prikrijat nekoja svoja slabost i iskompleksiranost. |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само да надополнам: ке продолжувам да бидам храбро- искрена... па нека сите тоа да го искориштават. jас спиjам добро ноке... понекогаш и преку денот... Чиста совест = добар и здрав сон. |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како да биде искрен и да му каже дека е подобар и поинтимен пријател со жена му, има двајца пријатели вака, ако каже ќе остане сам и исплукан. Па шо ја онадел жена му ? Па јеби га, луѓе сме, се дешава...
|
|
alexa
Сениор Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 261 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Луѓето се лоши.Кога ти е тешко ќе се отвориш пред некој, а потоа тоа ќе го искористат против тебе.Луѓето се зли, зли, зли........
|
|
Najveci covek uvek ostaje dete
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зборовите отвореност и дрскост имаат многу различно значење
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
".....naokolu mnogu luge ,no retko da sretnes covek"........
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нон
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa nedostatok na samodoverba..
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има и рекламен апел од владата да не се даваат лични податоци на интернет, на секој ќош беа излепени
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
можеби мислат дека другите им веруваат?
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa nemaat
no se tuka edna do druga |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
црвената и сината светлост.... немаат иста бранова должина... Изменето од којсумјас - 09.Мај.2009 во 09:40 |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve , kje bidam iskren .... koga bev vo vojska , sekogas pukav od maka koga kje mi se vratese nekoe pismo poradi nepostoenje na primacot ...... niv gi naodjavme vo onie oglasite " trazim vojnika za dopisivanje " .... ne poradi drugo maka ... tuku poradi postenskata marka koja bese ponistena pa ne mozev da e iskoristam za drugo pismo
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и jас така...дури на нетот... голема глупост.
|
|
Внеси реплика | страница <1 3435363738 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |