![]() |
|
Романтика |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 59> |
Автор | |
ivana_zi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Да, сакам романтика и ги обожувам сите оние мали, ама преубави мигови во една врска што се случуваат сосем непланирано..и исто така сите, пак можеби мали, но гестови со кои типот покажува дека му значам..само да не е претерано!!
![]() |
|
Ништо не е таинствено освен за да биде разоткриено, и ништо не е скриено освен за да биде откриено...
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ROMANTIKA E PRETHODNICA NA NAJ UBAVITE MIGOVI
Изменето од anakin - 14.Јануари.2007 во 22:24 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Mene mnogu mi e romanticno ...od nigde negde , bez nikakov predznak , da klekne i da mi go zeme ... eptem sum romanticna dusa sto da praam
![]() |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
![]() |
|
Eva* ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
да, ама темата е за да кажете примери за идеи за романтика а не глума, или како, што, ви се свиѓа што не е глумење...
![]() |
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
ohriganka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
reziras reziras i strasssssssssssss se kine lentata i nema poveke rezija - propaga filmot
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
ne mozam da recam taka , ko ke si sakam nekoja mislam i sum sakal ljubovta ti dava ideja , ako nema iskrenost togas reziras
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
ohriganka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
site sme denes glumci i reziseri, moras da priznaes - pa i za ljubovta pa i za romantikata pa i za se ostanato
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
eh bogati pa romatikata e spontana , ne e rezija, zarem ne
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
E zosto Hektor nema, ili ti ne si iznenadil nekoja kako treba?
|
|
![]() |
|
romantika vec odavno neeeeeeeeeeeeeeeeeeeemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]() |
|
|
|
![]() |
|
romanticna postapka - mi pobaraa slika, a jas dadov moja slika na koja sum super, i koja mnogu si ja sakam a sum imala samo 6-7 godini.....-zapali romantikata!
|
|
![]() |
|
kokomoko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
da podaram mece so cvekke --- vo ednata crvena ruza ---- strast a vo drugata raka bela ......ama ne znam za sto bese belata ---- mislam za cistotata vo mislite....
|
|
......
|
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Сакав да отворам нова тема ама видов дека веќе имало...
Која ви била последната романтична постапка? |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 59> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |