![]() |
|
МЕ БОЛИ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 100> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dusata
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
levoto koleno........
![]() ![]() sega trpi..... ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Заб
![]() |
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
SE
![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
desnoto koleno |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
mina_d ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
ме болат нозете од многу пешачење
![]() |
|
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
dusava so sali ne svaka....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
не ме интересира
и да ме боли, не сакам да знам, нема да мислам на тоа ![]() (паратрансцендентална медитација ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
se od site strani.....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
stomakot...nemam apetit za nisto
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
раката
|
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
. Изменето од mistake - 29.Јануари.2011 во 18:46 |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
useto
![]() ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
ThePPPTrooper ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() АнтиКомунист.. Регистриран: 12.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 581 |
...што нема што да се направи...
![]() |
|
Those who wants to live, let them fight, and those who does not want to fight in this world of eternal struggle, do not deserve to live!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |