![]() |
|
Те Сакам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 62> |
Автор | ||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
TE SAKAM ...AMA NE SMEAM..U P.M.!!!
![]() ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
macas ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 730 |
|
srce ti kazav deka te sakam?
|
||
zivej denes zosto vcera nema da se vrati,a utre moze i da ne dojdi
|
||
![]() |
||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
|
T E S A K A M . . .
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ti mene? ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
|
te sakam...stvarno te sakam...
|
||
people are strange
|
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
Imam nesto vazno da ti kazam!Znaes sto:TE SAKAM,EBENO TE SAKAM!
|
||
Sunce hvala ti sto si isashlo za mene,sunce OBECAJEM MISLI SU MI POZITIVNE!
|
||
![]() |
||
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
|
AKO ME PRASATE ZOSTO GO SAKAM, NE MOZAM DA KAZAM NISTO POVEKE OSVEN- ZATOA STO TOJ BESE TOJ, A JAS BEV JAS....
|
||
people are strange
|
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
Ne te sakam so srceto,tuku so dusata zatoa sto |
||
![]() |
||
krin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 148 |
|
NORMALNO NAJTEZOK ZBOR,DA SE KAZE......A NAJVAZNO OD SE NA KOGO.KADE I KAKO MU GO KAZUVATE...........A MOZE LI SE DA SE SAKA I SEKOGAS
|
||
![]() |
||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
OK TOGASH
TE SAKAM ......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
ne moras da veruvas koga ti kazuvam "mnogu te sakam"
veruvaj im na ocite moi koi te prasuvaat "me sakas li"???
|
||
![]() |
||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
HAHAHAH DRUZE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MONA NE MU KAZAV
![]() |
||
![]() |
||
|
VIBRATOR E NAJLOSHO 4UDO NA SVET
|
||
![]() |
||
MissSexy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
|
Te sakam
|
||
U never get a second chance to make a first impression
|
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
го сакам и си знае
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |