IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Флерт/Секс со колегите/колешките?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Флерт/Секс со колегите/колешките?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3435363738 102>
Автор
Порака Обратен редослед
mimi24 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimi24 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2005 во 13:16
Nekako site se pospani
Кон врв
motherf**ker Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2005
Локација: Macedonia
Поени: 77
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај motherf**ker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2005 во 10:56
slabo se flerta denes
Кон врв
kafka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јули.2005
Поени: 3595
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kafka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2005 во 10:35
Originally posted by kafka kafka напиша:

Originally posted by v i v i v i v i напиша:

a kako stavas slikicki tuka be...svince edno....
klikn na svin4eto, pa na desen klik klikni na properties .... pa posle ke go kopirash http/www.......... celata adresa ke ja kopirash.... pa ke kliknesh na aparat4eto i > paste... aj probaj bidi svin4e i ti   
Vivi jas za kogo go pishuvav ova a?
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
Кон врв
KDEKOVSKI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Октомври.2005
Поени: 563
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2005 во 09:08

Originally posted by mimi24 mimi24 напиша:

Dobro utro flertuvaci

Zdravo,  kako si?  Kako flertot denes, kje flertame i denes na otvorena scena?

Shto da napisham.... Vo momentov sum tapa so idei, aj sleden pat!!!
Кон врв
mimi24 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2005
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimi24 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2005 во 09:06
Dobro utro flertuvaci
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2005 во 08:41
 Hello 

Кон врв
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2005 во 20:30

хахах... јас ги бркам па флертувам... после ако се покажат може па да ги примам

Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2005 во 20:26
Имало излез од ова,мислев ке нема флерт ама Лоу ти даде одличен предлог.Од утре со некој до мене што се во трговскиот
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2005 во 20:23
epa taka nie flertuvame so drugi gazdi ili gazdarici ili so nivniot personal......
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2005 во 20:20
И кај мене се вработени.И сега нема флерт
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2005 во 18:58
i ja ne pipam vo mojot personal....
Кон врв
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2005 во 17:29

Кај мене само вработени, ама си ги рачунам ко колешки зашто имаме тимска работа...сите сме исто, а не флертувам со нив...принципи.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2005 во 16:29
neam koleski samo vraboteni............
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2005 во 15:11

Originally posted by natalija natalija напиша:

Tuka sum..
MI KOcI OVA pa se nerviram izgleda od iskrite mi se pomatuva se tuka

izgleda kje da e do toa...ama za zal moram da odam imam neshto rabota....pamti kaj zaprevme da prodolzime utre

Chaos

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3435363738 102>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.