![]() |
|
Каладонт во приказна |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 625> |
Автор | |
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kogo citam, burucaga, a bas denes pomisliv kade e momchevo
![]() |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Македонија и со тоа ќе се избори некако
![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
burucaga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 978 |
Во нашава мала државичка едино ТОШКА вредеше,друго се е гола вода,Арно ама...
|
|
Човекот е посилен отколку што мисли дека е.
|
|
![]() |
|
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
ми вика Т-Е-Т-Е мене, оди да видиш што има ново
![]() ![]() |
|
Keti72
|
|
![]() |
|
T-E-T-E ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
Avalon produkcija izdava razni albumi..
|
|
raka shto dava ne se sushi
|
|
![]() |
|
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Вака ќе ти кажам, сосема си во право, секој има свој вкус,свое мислење, свој став...
|
|
Keti72
|
|
![]() |
|
sp_dori ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1542 |
голем бизнис е во прашање... туку како и да е, секој има право на сопствен став, па затоа ако некој ја сака нека ја слуша, кој не ја сака нека не ја ни спомнува... а и нели, за вкусовите не се расправа?!
Изменето од sp_dori - 15.Јануари.2008 во 06:04 |
|
Се што било поминало и се што ќе биде ќе помине !!!
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
vaka ili onaka si napravivte muabet, a ne treba da se zboruva za nea, jas so zakon bi go zabranila i turbo folki i nusproduktite od nego
|
|
![]() |
|
sp_dori ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1542 |
а тоа така е, само типката мисли дека пластиката се решава
![]() |
|
|
|
![]() |
|
T-E-T-E ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
e...Arkan ja isfrli u povrsina....bese ubava, mlada..ama zaborava deka godinite i se redat
|
|
|
|
![]() |
|
а всушност, се е маскарада, целата приказна околу неа
Изменето од sp_dori - 14.Јануари.2008 во 01:53 |
|
|
|
![]() |
|
teska nas so takva kvazi peacka..pak ke nasednav
|
|
|
|
![]() |
|
мисли денес која како сака, само таа има одредени “ аргументи’ со кои ги врзува масите
|
|
|
|
![]() |
|
KALADONT
![]() Sega te fativ ![]() taka ti velis, sp_dori, a jas voopsto ne se soglasuvam, taa i nejzinata popularnost se slika za niskoto nivo na estetskite, moralnite i etickite kriteriumi Изменето од moira - 14.Јануари.2008 во 01:41 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 625> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |