![]() |
|
АВАТАРИ и ПОТПИСИ.... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 107> |
Автор | ||
lela ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Zasto, za da mi kazete kolku se dobri i jas da vi kazam da i vasite se dobri itn itn itn.
Mislata mi bese deka temava e epten epten - neznam sto da kazam
|
||
![]() |
||
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
|
па значи останува една работа... стави ги и двете
![]() ![]() ![]() |
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
||
![]() |
||
lela ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4 |
|
Ne mi se veruva ste otvorile tema za ava... i potpisi a jas nemam ni toa ni toa . A tema duri e oznacena kako ZESKA
pa pa pa
|
||
![]() |
||
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
|
Mona Liza, avatror ti e super, a potpisot.. zakon.. bas mi lici na mene napisanoto..
![]() |
||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
||
![]() |
||
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
|
super ti se novive
|
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
![]() |
||
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
|
mene pak mnogu mi se dopaga tvojot potpis
|
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
|
a jas pa mislev ke recete mnogu e detski avatarot, ama stom vi se svigja, aj neka go malku pa ke go smenam posle praznicite ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
|
Blagodaram maja ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
fala vi srcki mili , i vasite avatarcinja se super ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
fala babyy , bas se raduvam sto ti se dopagja ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
|
i mene mi e ubav avatarot na mona liza....poso e so zima....
![]() |
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
![]() |
||
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
|
Angle so taka receno nov imidz, nov avatar i potpis.Zenska odlicen izbor
![]() Mona Liza vo cest na novogodishnite praznici i samata zimska idila..odlicen izbor imash napraveno ![]() |
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
![]() |
||
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
|
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |