![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 482> |
Автор | |
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ќе биде но по план "Б"
![]() Да викнат веќе за кафе,не јас ќе варам. ![]() Изменето од Орка - 24.Јуни.2014 во 17:38 |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Нека бидат две
![]() Се по план да завршам денес ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Ја на некој ли ти личан...Чекај да видам што е тоа.
![]() Едно кафе на тераса. |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
,,,kako da ne ,,mrzo edna ,,ne mojt,,,
![]() ,,,,da postira nekoj vo rubrikana ,,,down,,, ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Јави се јави...Само пази на кого ќе налеташ,да не се жалиш после.
![]() Денов да го прележам. |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
,,,,ko šugav ke bideš dva dena,,,
![]() ,,,da se javam na greška broj izvinete,, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Е ај да те видам сега напиши да кликнам на влез
![]() Што е доста е доста,ама претерав за да не ми пишете минус наредните ден два. ![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
остај место да не најдеш некоја уз пат
![]() да кликнам на Излез [Gabriela_S] |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Не го штракај и до сабајле ќе издржи.
![]() Да го наполнам usb-во со музика. |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
нема да те фати од помислата да не се успиеш
![]() упаљачов да издржи уште некоја минута ![]() |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Тешко,сигурно му е блиндиран хамерот.
![]() Е сега сон побрзо да ме фати. ![]() |
|
![]() |
|
ај не си го барај
![]() оти така налагаат правилата форумски, ќе те поштедам ![]() да му вратам на пајсер мило за драго ![]() |
|
|
|
![]() |
|
,,,,na šo da se faneš,,,
![]() ,,,da napolnam bateriite,,, |
|
|
|
![]() |
|
може и некоја фризура интересна ќе испадне
![]() да фатам на ливчето ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |