![]() |
|
Сон |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 55> |
Автор | |
Antoaneta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sega ke te spasam! Macki se licemerni osobi pa arno si im pravela ama imaat devet zivoti,a toa znaci deka ti ostanuva uste 6 pati da ja aknes od zemja i si ja resila rabotava! Kako i da e so sekoj namalen zivot poslabi se! ![]() |
|
![]() |
|
Antoaneta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
Mala neprijatnost nisto strasno!So ogled na toa deka nemas nisto drugo napisano ne ni mozam poveke da go protolkuvam! |
|
![]() |
|
Go procitav nekako mi e dolg i zapletkan pa ne bev sigurna sto da pisam ete mozebi Kandid ke pomogne za nekoi tolkuvanja! Obicno ne tolkuvam za ona sto ne go razbiram nitu jas! ![]() |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
А мојот сон?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Вчера некоја мачка црна ми се плетеше низ нозе, бреј што бркање и удрив и три пати умре и пак беше агресивна
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ајде психијатре ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tocno psiholog... dokolku imas nokni mori pa da se sredis malku zatoa sto sonot mnogu moze da vlijae na psihata pa duri i da te pomesti od ramnoteza!
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Storm Rider ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Ja mnogu mnogu ne veruvam vo sonista mada se iznenaduvam koga ke pogodat nekoi raboti Изменето од Storm Rider - 17.Ноември.2006 во 00:43 |
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
сонував затвор ,мало дете,разурнат мост,уф гаден сон
![]() |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Сањав многу чуден сон....
Сум се скарала со дечко ми кај мене дома и он си отишол, а кај мене дома биле мајка ми и уште еден (у сонот ми е како другар, фацата не му ја памтам). И следно што се сеќавам е дека другаров почнал да ме попалува и ме фаќал на одредени места ![]() Ве молам кажете што значи.... |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
off topic antoaneta
![]() |
|
![]() |
|
Jas si pisuvam,komu mu cini me cita,a ako ima osobi na koi im smetam neka ne me citaat!Licen kontakt nemam so nikogo,ne clenuvam vo nitu edna partija
![]() ![]() Ne kontaktiram so lica koi sakaat da trosat vreme za kavgi ...neka si se karaat doma so mama i tato ili so bato.... Ovde nikoj licno ne ve prasuva sto jadevte vcera!? Ako vi miluva si pisuvate ,a ako ne ne si pisuvate,a ne eve vi ja Antoaneta pa karaj te se so nea!Zosto... zatoa sto nekoj sakal da mu kazam moe mislenje pa sum mu kazala ,a na nekoj si mu pozelenala glavata od moeto mislnje...e me zabole p**kava! ![]() P.S Blue Ne e ov podforum misterii i astrologija...e i sonot e del od misteriite zatoa e ovdeka,a jas gi obozavam misteriite kako i Biblijata ![]() ![]() |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
ima mnogu naucni ispituvanja na ovaa tema, odnosno sto tocno sonot pretstavuva i kakvo e negovoto vlijanie vrz covekoviot zivot...
fakt e deka nekoi telesni znaci i signali sto teloto gi emitira mozat da se prepoznaat vo son, isto taka, mnogu problemi koi preku den go izmacuvaat mozokot svesta i potsvesta zaedno se borat da gi resat vo sonot....i zatoa velat utroto e popametno od denot, odnosno, za vreme na sonot imame sansa da go prfatime ona sto se slucilo, problemot itn. da go ostavime potsvesta da go isprocesira da mu najde mesto vo nasiot mozok
|
|
![]() |
|
![]() inaku....nareci me kako sakas pa i portparol, ama ne moze da ostane covek ramnodusen na takvi "pozitiviracki soveti" kako i kade koj clen na forumov da pisuva, if you know what I mean
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |