![]() |
|
Последна добиена СМС порака |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 77> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
GRESKA OVA SMS TREBALO DA JA DOBIE DRUG
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
vo eden sum kaj tebe!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ај одмори малку, доста е за денес, што праиш вечер?
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
nate77 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2007 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 90 |
˝ručak ti je na stolu˝
|
|
sakam skopsko
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ok!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
срцко кажи сега да знам да планирам : дали ќе идеш кај мене за нова година ?? рени
|
|
![]() |
|
macenceto ![]() Сениор ![]() Регистриран: 02.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 152 |
"daj javi mi se "
hehe ama nemam kr. neka mi izvinat
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Kupi leb
|
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
аман купи си веќе еднаш мобилен!не можам јас да ти пишувам цело време кај сестра ти или мајка ти, и јави ми се на фиксен
|
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
само што стигна
![]() организирам дочек на 2008 во кафе СЕГА ФРЕДО (како и лани) со супер музика па ај заедно да дочекаме позз тарто |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
NEMAM MOBILEN TELEFON
![]() ![]() ![]() I MNOOGU MI E PODOBRO BEZ NEGO... ![]() |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
пиши како е формулата што е втора по ред во тетратка на писмена сум и чекам. габи
![]() ![]() ехх што ти се вика препишување... ![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
..primena vcera...VO 21.22h
"OK,DON`T KNOW WHAT IS WITH YOU.TRID 3 TIMES TO CALL YOU,BUT NO REPLY.IF YOU LIKE TO MEET ME GIVE ME A RING." ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kum ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
welcome to Marshall Islands.For customer support just dial 233.Enjoy your stay
Marhslaltell |
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |