IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Духови
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Духови

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3334353637 42>
Автор
Порака Обратен редослед
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2008 во 20:19
MA KAKVI DUHOVI,TOA PORANO LUGETO PO SELATA SE PLASELE EDEN SO DRUG,PA SI PRERASKAZUVALE , PA USTE POVEKA SE PLASELE, KAKO NIE OVE NE VIDOVME NI EDEN.
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 14:34
http://www.youtube.com/watch?v=deoJUBW9CI8

Повелете гледајте.......
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2008 во 22:39
NA DISCOVERY CHANEL IMA MNOGU INTERESNI EMISII TOKMU NA OVAA TEMA.NE E BAS PRIJATNO DA SE GLEDA STO SE SE SLUCUVA TAMU.
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 20:20
Originally posted by zagor zagor напиша:

ПОСОЧЕНАТА ЛОКАЦИЈА Е МЕСТО НА ГОЛЕМА НЕСРЕЌА...НЕВИНИ ЖРТВИ...ТАКА ДА РЕДОВНО СЕ СЛУЧУВААТ НЕСЕКОЈДНЕВНИ НАСТАНИ НА ТОА МЕСТО!..ЗА ЖАЛ!

Абе добро ќе кажеш јали не, кое е местово, овде во Скопје ли е?
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 20:19
ПОСОЧЕНАТА ЛОКАЦИЈА Е МЕСТО НА ГОЛЕМА НЕСРЕЌА...НЕВИНИ ЖРТВИ...ТАКА ДА РЕДОВНО СЕ СЛУЧУВААТ НЕСЕКОЈДНЕВНИ НАСТАНИ НА ТОА МЕСТО!..ЗА ЖАЛ!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 00:10
SE RAZBIRA DEKA IMA DUHOVI!!
nemojte da mi kazete deka ne ste osetile dodeka spiete ladno struenje na vozduhot ,koj vi ja ezi kozata??ili çustvoto deka nekoj ve nabljuduva pozadi grb i koga ,se vrtite ,nema nikoj???!!!
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 00:05
Originally posted by Hyosciamus Hyosciamus напиша:

кога сме кај сенки јас имав дома една.
Се по4на наеднаш како, се наоѓаш во некоја полубудна состојба, ги отвораш о4ите и се здрвуваш...не можиш да се движиш, си го 4уствуваш дишењето, единствено ги движиш о4ите.... По4уствував еден облак над главата кој ми тежеше, некоја тапа болка како смртта да е блиску, и ме вле4еше под перницата како некој рака нешто така.....
Не можев да зборам, единствено врискав во себе, го 4увствувам ехото само во себе... и наеднаш се престана како да си се разбудил од некој кошмар.... велам како оти не беше кошмар и не беше манифестација на потсвеста, зашто има мн сли4ни примери за сенките....

...ЕТЕ,ТОКМУ ТОА Е!ЖИВ СТРАВ ЧОВЕЧЕ............збунетостизненадувањегрицкање%20нокти
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Hyosciamus Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 03.Февруари.2008
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Hyosciamus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 00:02
кога сме кај сенки јас имав дома една.
Се по4на наеднаш како, се наоѓаш во некоја полубудна состојба, ги отвораш о4ите и се здрвуваш...не можиш да се движиш, си го 4уствуваш дишењето, единствено ги движиш о4ите.... По4уствував еден облак над главата кој ми тежеше, некоја тапа болка како смртта да е блиску, и ме вле4еше под перницата како некој рака нешто така.....
Не можев да зборам, единствено врискав во себе, го 4увствувам ехото само во себе... и наеднаш се престана како да си се разбудил од некој кошмар.... велам како оти не беше кошмар и не беше манифестација на потсвеста, зашто има мн сли4ни примери за сенките....
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 02:06
Originally posted by mahi mahi напиша:

duhovi postojat 100%

jas go vidov mojot pra dedo,koj pocina vo nasata kuka
2 pati go vidov vo sobata kade sto umre,bukvalno kako magla bese,bela svetlina vo forma kako sto bese dedo mi,nosese sekogas kapa i bastun,i svetlinata bese taka,znaci go vidov kako odi od edniot kraj na sobata do drugiot,i samo izvikav pomos:)))))))))normalno deka se isplasiv,,toa bese nekade 1994 ili 95,posle 2 meseci pak isto go vidov,i sto znam baba mi vikna pop nesto kazuvase toj,i posle veke ne go imam videno

Доволно си бил возрасен за да бидеш сигурен дека си видел.
Што било тоа, незнам, ама ти верувам
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
mahi Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 08.Декември.2007
Поени: 15
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mahi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2008 во 01:56
i jas,,,a posto vidov duh,znaci deka postojat
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2008 во 22:24
Nekoj veruva vo duhovi nekoj ne.Nekoj gi videl, na nekoj mu kazale za nekoj sto gi videl,kako i da e eden den site ke ja doznaeme vistinata
Кон врв
mahi Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 08.Декември.2007
Поени: 15
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mahi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 23:22
Originally posted by dimov.boris dimov.boris напиша:

Не се замарајте, духови не постојат физички, тоа се само привиди во вашите очи( глави). Има бројни такви примери! Помогнете си самите (доколку верувате во духови) со тоа што веќе нема да верувате!

duhovi ima sekako,,vo naseto fizicko telo e nasiot duh...posle smrta na nekoj covek mozes da vidis duh,,,,,nema so da si pomogneme sami,treba ti da svatis deka postojat
Кон врв
dimov.boris Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 23.Јануари.2008
Поени: 23
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dimov.boris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2008 во 16:57
.....

Изменето од dimov.boris - 24.Ноември.2011 во 16:04
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 23:29
Originally posted by EVIL-B EVIL-B напиша:

E dobro be Blashke koja e razlikata megu senka i duh aj da mi objasnis ti mene?

како да ти објаснам бе ЕВИЛ..кога незнам ни јас...тага
  затоа и си прашувам...збунетост да научам и јас...плазење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3334353637 42>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.