![]() |
|
Дали сте љубоморни? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 54> |
Автор | |
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Нема одредена граница во љубомората
или си или не си љубоморен човек може да љубомори на се и на секого не само на саканиот имав пред некој ден ситуација кога можев да избувнам на дирекни поздрави до мојата посилна половина Останав туш и само реков ако дојдеш до нив прашај дали знаат да бројат ![]() Изменето од mrzla - 07.Декември.2009 во 21:03 |
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
мислам дека мора да има малку љубомора... ако не си љубоморна, тогаш и не ти значи толку многу човекот со кого што си... барем јас така мислам... а за тоа дека не сум сигурна во партнерот, сигурна сум, му верувам 100%... и никогаш не ми дава ни најмал повод да бидам љубоморна... ама љубомората сепак ја има... секако, до одредена граница.... |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
da
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
љубомората постои само кога не си сигурна во партерот
Јас не сум љубоморна |
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Па сум, признавам дека сум љубоморна - работи тоа ѕверче во мене од време на време... здраво е за врската во секој случај - те стимулира да се трудиш и да работиш на врската
![]() |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
Е сега оти си многу љубоморен,нема да знаеш каде ќе бидам цел викенд и не ме барај.........и не ме интересираш
Слушај...АЈ НЕ ЈА МЕШАЈ ЉУБОВТА СО ЌОТЕК |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Si go hranam zverceto vo mene redovno...i se trudam da ne ostane nikogas gladno...
![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
jas..... broj eden sum za ljubomora
![]() Ama pusta priroda moja , nikako ne me ostava toa da go nadminam
|
|
![]() |
|
riki1899 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
dosega ne se slucilo da bidam ljubomoren...ama pa kojznae,se biva
![]() |
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
![]() |
|
bodeti ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
LJubomorata e znak na nesposobnost i nesigurnost.Kao prvo nemozam da zasakam nekoja osoba ako ne sum siguren deka i taa me saka i ja zasluzuva mojata ljubov.Mnogu ednostavno mozam da se zaljubam vo ferari bidejci znam deka nema da me izneveri i sekogas ke go sakam bidejci e ferari,a ne bi se zaljubil vo nekoja stara skoda sto pali na k*rbla,mnogu prosto i ednostavno,ljubomorata e za nesposobni snobovi.
|
|
![]() |
|
zezok ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 365 |
i ljubomorata e cuvstvo .... koe tesko se krie ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
pa zaso da sum ljubomorna.....nema logika.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
ma ajdeeeee...... aj ke te vidam tebe someday....
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
zatoa sto se zamaras....kako moes da si ljubomoren coece..ednostavno..chill out
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |