![]() |
|
Признавам....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 61> |
Автор | |
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...некои обични нешта страшно ме заморуваат...
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Dokolku znae sto e toa inteligencija togas toj bi mozel da se navredi
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
priznavam deka moze da me navredi samo pointeligenten
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Kako e lesno da si igras so kaj glup uste i bolen um
|
|
![]() |
|
Pred se za da se ne bide glup treba da se znae azbukata.
![]() Изменето од zbunet - 16.Октомври.2009 во 11:09 |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
признавам дека-маалски бербер веќе е застарен поим. Стилист се вика тоа, збунет по ново, иако односот машки женски хормони му останува ист.
![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
признавам дека одвратноста е перцепција а глупоста е состојба
ене баш сега една, измешана со наивноста и тие де шо се прават од калциум Изменето од anakin - 16.Октомври.2009 во 11:07 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
priznavam deka maalski berber ogovaracka - tracarska sekcija ne moze da bide nisto drugo sem glup, baska uste ako ima zenski hormoni visak
|
|
![]() |
|
priznavam.. odvratno e mozebi za nekogo, no glup ne e za nikogo
![]() ![]() Изменето од anakin - 16.Октомври.2009 во 10:04 |
|
|
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
. Изменето од mistake - 30.Јануари.2011 во 17:43 |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
priznavam ,...zavisnik sum od forumot i od prijatelite tuka
![]() |
|
![]() |
|
Se trpi ako nikoj ne me razbira, no ako sam sebe ne se razbiram...
|
|
![]() |
|
priznavam deka e jako da odis duri vo novi svet za gigili migili
treba da si epten izgoren |
|
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
признавам јас ама никој не верува .........
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 61> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |